Mit szóltok ahhoz hogy Bauer Tamás szerint jogos volt a 2006. okt.23. -ai rendőri, , fellépés? , ,
Bauer szerint most nincs jogállam lényegében, de akkor jogállam volt.
Mit gondoltok? Engem felháborított!
Igen akik rongáltak azokat el kell ítélni, mert aki komolyan tüntetni ment oda, annak miért kéne más kocsiját felgyújtani?
Nem azért van demokrácia mert ki mehetek hirdetni a véleményem?
És akit beszavazok annak is az lenne a dolga hogy engem képviseljen?
Ehelyett gondolnak egyet hogy "na ez most akkor műveleti terület mindenki menjen haza" és akkor így ennyi ők akármit megcsinálhatnak még diktatúrát is bevezethetnek, de én azért tartsam be a törvényt amíg az nekik kedvez és hagyjam abba az ellenállást amit a jogaim és hazámért teszek?
Most akkor minek van demokrácia ha élek jogommal hogy tüntetek, erre jön a törvény hogy "ne tüntessél", jó akkor én "nem tüntetek", a hatalom azt hiszi hogy nyert meg megadtam magam és visszavonulok, innentől kezdve meg azt csinálnak amit akarnak, mondván "hát nem tüntet ellenünk senki sem" mert ügye demokrácia van lenne rá lehetőségük.
Igen is akit mi szavazunk oda, az értünk van, ne hogy már saját akarata legyen és ellenünk forduljon !
Mert pont hogy ő lesz az antidemokratikus, evvel meg jog alapot adva hogy mi tüntessünk és lázadjunk a demokráciáért, ő ellenük.
Tudjuk a szocik szerint a törvényeket akkor kell betartani amikor a népet lehet szivatni, ha nekik hasznuk van belőle.
Amikor a népnek lenne joga lázadni, mert ők nem tartották be a törvényeket, akkor meg még nekik áll feljebb, mert mi az hogy a nép amúgy jogosan tüntet ellünk, ez így nem demokratikus szerintük, de az hogy ők diktatúrát alakítanak az meg persze hogy demokratikus.
Aki szerint jogos volt az a Magyar nemzet ellen van.
"Igen akik rongáltak azokat el kell ítélni,"
Magyarországon ezeket a közörvényes bűnözőket jelenleg mártírként kezelik. A rendőrségnek éles lőszert kellett volna bevetnie.
De kérdező, ahogy sokan összekeverik a rendes tüntetőket a huligánokkal, úgy te is összekevered a rendes rendőrt a túlkapóval. Attól, hogy néhányaknál elszakadt a cérna, általánosságban a rendőri fellépés jogos volt a rendbontókkal szemben, és nem kell úgy beállítani az esetet, mint egy békés forradalom erőszakos leverését.
Egyébként meg szerintem a rendőrök még töketlenek is voltak, főleg a tv ostrom alatt. Itt lakom a belvárosban a volt székház mögött, egy vicc volt, hogy miközben a tévében láttam, hogy gyújtogatnak az épület Szabadság tér felöli oldalán, az ablakból azt láttam, hogy a Nádor utcában kismillió rendőr, rendőrkocsi malmozik unalmában.
Számok nyelvén.
Békés emberek: 99'9%
Általatok randalírozónak (szép magyar szó) nevezettek: 0'01%
Megvertek: 100% békés tüntetők.
Az ún. "randalírozók" kivétel nélkül fiatalok voltak, akik egytől egyik elfutottak, egyet sem kaptak el a rendőrök. Akit elkaptak azt napokkal, hetekkel később tv felvételek alapján.
"akinek kilőtték a szemét, és 6-7 rendőr belerúgott gondolom az sem huligán "
Miből gondolod? Mert ő ezt állította?
"Ha ne adj isten ne vakultál volna meg, akkor nem így gondolkodnál most!!!!!!"
Szerintem ő nem dobálta csatornafedéllel e rendőröket, mindenfajta emberiességéből kivetkőzve, így nem fenyegette ez a veszély.
"Békés emberek: 99'9%
Általatok randalírozónak (szép magyar szó) nevezettek: 0'01%
Megvertek: 100% békés tüntetők. "
Ez még matematikailag is helytelen. Amúgy csak én vettem észre, hogy ezek a békés tüntetők kockaköveket dobáltak, gyújtogattak, barikádokat emeltek? Érdekes, hogy mindig azok sírnak a "rendőrterror" miatt, akik kint randalíroztak és rombolták az adófizetők pénzéből felépített dolgokat. Amúgy azt minek hívjátok, kedves "békés tüntetők", amit a rendőrökkel csináltatok? Nevezhetjük huligánterrornak, azt amikor békésen dobáltátok őket csatornafedéllel? Van egy rendőr ismerősöm, akinek ezek a békés tüntetők betörték a fejét. Ő vajon, hogy áll a bűnöző csőcselékhez? Mit értetek amúgy el a randalírozással, azon kívül, hogy kiéltétek az állatias ösztöneiteket és buliztatok egyet? Mondjuk minősíti a tömeget, hogy a szintén köztörvényen budaházy adta a szavakat a szájukba.
aha szóval az itt megvert, viperázott emberek mind dobálták a rendőröket, így "jogszerű, szakszerű, arányos" volt a fellépés mi?!
http://www.youtube.com/watch?v=-UY3950gfeE
főleg az 50 éves bevert fejűek majd csatornafeledet fognak fobálni. eszem megáll. vagy a fejmagasságban leadott gumilövedés is?
tudjátok az a baj hogy nem megengedhető az ilyen fokú brutalitás és pont. ráadásul sok rendőrről nem tudok akiket ezekért súlyosan megbüntettek volna sőt még védték is őket (pl Tinesz Mihályék)
az hogy járókelőket, idősebbeket, nem erőszakos tüntetőket 15en letaposnak, megvernek az nem jogos. pont. Szomorú hogy sokan még 2013ban is a szocik undorító hazugságait mondják vissza.
Ez kb olyan, mint ha azt mondanák, hogy a holokauszt tök jogos volt, mert csak és kizárólag a közutálatnak örvendő csőcselék uzsorás nagytőkés zsidó bankárok és köztörvényes bűnözők vesztek oda. Megérdemlik a sorsukat.
Különben is, a gettólázadáskor felvétel van róla, hogy szegény nácikat megtámadták a csőcselék bankárok.
Uzsorásterror.
Paralel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!