Bauer miért hazudik az ATV-n?
KOrrekció :
Tudhatjuk-e mikor hazudik és mikor nem ?
Ha nem végezték volna jól a dolgot akkor most sem ők nyertek volna az önk. választáson rádásul a Jobbik is együttműködik!
HAJRÁ FIDESZ!
Kiegészítem a 4.45.-öst.
Bauer nem hazudott. A statisztikában mindent belehet bizonyítani és mindennek az ellenkezőjét is! A Fidesz pedig nagy mestere a trükközésnek.
Pl. az előző kormányzásuk idején nem szerepeltették az autópálya költségeit a költségvetés tételei között. Így az átadott államháztartási hiány kisebb volt a ténylegesnél.
Minden valamire való könyvelő (és vállakozó) tudja,hogy a számvitelben lehet trükközni.
Van egy megvalósítandó projektem,ami a szerződés szerint X összegbe kerül,és erről a számlát is megkapom. A projekt befejezése áthúzódik a következő évre.
Ha számomra az a kedvező,hogy az összeget az idei évben szánoljam el(annak ellenére,hogy kifizetni csak a jövő évben fogom),akkor kiadásként már az idén elszámolom.
De megtehetem azt is (törvényesen),hogy csak akkor szerepeltetem a kiadások között,amikor már ténylegesen kifizettem.
Lehetne még sorolni a trükköket,amik törvényesen alkalmazhatók.
Nem kellene mindent elhinni a Fidesznek. (Ahogy a többi kormáynak sem.)
"Bauer nem hazudott. A statisztikában mindent belehet bizonyítani és mindennek az ellenkezőjét is! A Fidesz pedig nagy mestere a trükközésnek."
Érdekes, hogy még egyszer nem bizonyosodott be hogy a Fidesz trüközik. A 87 %-os májusi felélt hiány meg az ami. Érdekes, hogy efelett úgy elsiklasz mintha ott sem lenne... Persze, ez bizonyítja, egyértelműen bizonyítja hogy Bajnaiék fércbüdzsét hagytak hátra (lehet szándékosan, hogy Orbánt adóemelésre kényszerítsék).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!