Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti hogyan álltok a bal oldalhoz?

Szuperpocok kérdése:

Ti hogyan álltok a bal oldalhoz?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy hozzám a bal oldali értékek állnak közel:

szolidaritás,esélyegyenlõség,szegények felkarolása stb.

Viszont ebben az országban eddig egyik, önmagát bal oldalinak valló párt sem képviselte ezen értékeket. Szánalmas az összes. Most persze mint ellenzék másról sem beszélnek mint a fenti èrtékekrõl. De amikot kormányon voltak....

2013. jan. 23. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
Én is a te cipődben járok. :(
2013. jan. 23. 20:38
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Gazdaságilag balos, társadalomképében jobbos pártok kellenek, egész egyszerűen ez a normalitás, a tisztesség alapja.
2013. jan. 23. 20:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező , a jobboldal se teljesítette a jobboldali értékeket.

Itt se nem a jobb sem pedig a bal oldal nem működik

Én jobboldali vagyok de ugyanígy érzek hogy itt egyik jobboldali párt sem normális.

2013. jan. 23. 20:45
 4/12 anonim ***** válasza:
61%
A baloldali kormányok azért jó néhány fenti értéket képviseltek. Néhányat túlzottan is. De szerintem a jobboldali kormányok ebből a szempontból rosszabbak, mert ők a gazdagokat segítik, a szegényeket ellehetetlenítik és csak olyan csoportokat támogatnak, amelyek a szavazótábor jelentős részét adják pl nyuggerek, őket viszont ész nélkül tömik pénzzel, még úgy is hogy nem nagyon van miből. Tehát nem is igazi jobboldaliak, hanem leginkább egy katyvasz akik diszkriminatív módon kiválogatott rétegeket támogatnak közben fennhangon baloldali értékeket hangoztatnak.
2013. jan. 23. 20:46
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy a jobb és bal között kellene módot találni.

Nekem az utóbbi időben a baloldal nagyon unszimpatikus lett.

2013. jan. 23. 21:03
 6/12 anonim ***** válasza:
80%

Mindkét oldalhoz ugyanúgy állok. Megnézem mit tesznek le az asztalra. És nem érdekel mit kommunikálnak magukról és a másikról. Inkább külföldi elemzőcégek, EU, IMF véleményére adok.

(pl érdekes hogy az EU egyből ki tudta számolni pontosan a költségvetési hiányunkat, és az inflációt, amíg mi háromszor se. Valahogy mindig alálőttünk.)

2013. jan. 23. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

A rendszerváltás óta az államadósság 4-5 szöröse tűnt el kézen közön. Ezért mind a magukat jobboldalnak mind a baloldalnak nevező pártoknak súlyos felelőssége van. Ha ez a pénz meglenne, vígan élhetnénk.

A legsúlyosabb az hogy ők tudják hol a pénz. De mindenki hallgat, és minden információt titkosít 50-100 évre nemzetbiztonsági(?) okokból.

Az én alapértékeim : tisztesség, becsület, értékteremtő munka. Ezeket nem találom egyik oldal cselekedeteiben sem. A duma pedig nem érdekel.

2013. jan. 23. 21:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs már jobb és bal oldal, csak: akik benne vannak a politikában és a többiek.
2013. jan. 23. 23:49
 9/12 A kérdező kommentje:

Amúgy szerintem sincsen már olyan, hogy jobb és bal oldal.

Az egész csak arra jó, hogy az embereket megosszák.

Nem tudom, hogy mi a francnak van ez....

Teszek valamilyen hazafias kijelentést és a balliberók rögtön lefasisztáznak,lenáciznak stb.

Nem szeretem a szélsőjobbos sovinisztákat, de jobban gyűlölöm a nemzetellenes balliberálisokat.

2013. jan. 24. 08:36
 10/12 anonim ***** válasza:
szép és jó dlo az esélyegyenlőség, de mi van akkor ha hiába minden, az a bizonyos fél nem akar változtatni?
2013. jan. 24. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!