Ti hogyan álltok a bal oldalhoz?
Az az igazság, hogy hozzám a bal oldali értékek állnak közel:
szolidaritás,esélyegyenlõség,szegények felkarolása stb.
Viszont ebben az országban eddig egyik, önmagát bal oldalinak valló párt sem képviselte ezen értékeket. Szánalmas az összes. Most persze mint ellenzék másról sem beszélnek mint a fenti èrtékekrõl. De amikot kormányon voltak....
Kérdező , a jobboldal se teljesítette a jobboldali értékeket.
Itt se nem a jobb sem pedig a bal oldal nem működik
Én jobboldali vagyok de ugyanígy érzek hogy itt egyik jobboldali párt sem normális.
Valahogy a jobb és bal között kellene módot találni.
Nekem az utóbbi időben a baloldal nagyon unszimpatikus lett.
Mindkét oldalhoz ugyanúgy állok. Megnézem mit tesznek le az asztalra. És nem érdekel mit kommunikálnak magukról és a másikról. Inkább külföldi elemzőcégek, EU, IMF véleményére adok.
(pl érdekes hogy az EU egyből ki tudta számolni pontosan a költségvetési hiányunkat, és az inflációt, amíg mi háromszor se. Valahogy mindig alálőttünk.)
A rendszerváltás óta az államadósság 4-5 szöröse tűnt el kézen közön. Ezért mind a magukat jobboldalnak mind a baloldalnak nevező pártoknak súlyos felelőssége van. Ha ez a pénz meglenne, vígan élhetnénk.
A legsúlyosabb az hogy ők tudják hol a pénz. De mindenki hallgat, és minden információt titkosít 50-100 évre nemzetbiztonsági(?) okokból.
Az én alapértékeim : tisztesség, becsület, értékteremtő munka. Ezeket nem találom egyik oldal cselekedeteiben sem. A duma pedig nem érdekel.
Amúgy szerintem sincsen már olyan, hogy jobb és bal oldal.
Az egész csak arra jó, hogy az embereket megosszák.
Nem tudom, hogy mi a francnak van ez....
Teszek valamilyen hazafias kijelentést és a balliberók rögtön lefasisztáznak,lenáciznak stb.
Nem szeretem a szélsőjobbos sovinisztákat, de jobban gyűlölöm a nemzetellenes balliberálisokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!