Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az RTL KLUB szerintetek...

Az RTL KLUB szerintetek köthető valamelyik politikai párthoz vagy oldalhoz?

Figyelt kérdés
2012. nov. 24. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
szerintem liberális szemléletűek
2012. nov. 24. 22:46
 2/13 tetro ***** válasza:
89%
A televíziók adását monitorozzák százféle szempontból, az alapján meg lehet mondani. Nézz utána, konkrét adatok vannak rá, melyik csatornán melyik párt hány százalékban és milyen kontextusban jelenik meg.
2012. nov. 24. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
24%
igen, liberális. Ha egy híradót megnézel, máris rájössz.
2012. nov. 24. 23:13
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A nézettség pártjához köthető, ezáltal közvetve a pénz pártjához.
2012. nov. 24. 23:25
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nem.

Azok külön életet élnek.

Vannak országok ahol a párt által cenzúrázva vannak a TV csatornák de nálunk nem.

2012. nov. 24. 23:25
 6/13 anonim válasza:
18%
Szerinted? Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának az egyik legjobb gimnáziumi barátja és esküvői tanúja Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója volt.
2012. nov. 24. 23:49
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem meg a műsorok és a híradók alapján nem köthető. A tulajdonosi kört nem ismerem. Azoknak lehet pártállása, de a műsoroknak nincs. Nem is lehet, mert a bulvár pártsemleges.

Az RTL és a TV2 megkötötte a maga kis kompromisszumát a hatalommal: A médiatörvény elvben beszigorított, megabírságokkal kinyírhatnák őket bármikor, bármiért. Ugyanakkor az új törvény lehetővé tette a reklámidő növelését és a termékmegjelenítést bármely műsorban, és ez zsíros többletbevételhez juttatja őket. Cserébe az az elvárás, hogy teljes egészében ejtsék a közéleti és a politikai témákat, és szolgáljanak figyelemelterelő mákonyként, vagy ahogy Marx fogalmazott -vallás helyett- a nép ópiumaként.

Ennek jegyében szigorúan ügyelnek rá, hogy a híradók csak balesetekből és egyéb "szenzációkból" álljanak. 1-2 semleges közéleti téma csak lebutítottan, és csak a híradó, 20. perce után, egy kedves medvebocs vagy ilyesmi bemutatását követően bukkanhat fel, amikorra már mindenki átkapcsol vagy kimegy. És ez nem volt régen így, tehát nyilvánvaló, hogy a FIDESZ-uralom által teremtett új helyzetre reagálnak így.

2012. nov. 25. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az RTL Klub tulajdonosa 31%-ban biztosan a fideszes Stumpf István fémjelezte IKO Telekom Média!

A maradékban vannak külföldiek.

Vagyis igen, a fideszhez köthető!

Az előttem szólóknak meg:

Ha a fidesz szerintetek liberális akkor igen, liberális az adó...

2012. nov. 25. 11:05
 9/13 anonim ***** válasza:
67%

Még annyi hogy Stumpf nagyjából 2010-ben vásárolta be magát amikor be lettek fenyítve az adók a Médiahatóság által

És abban is igaza van az előttem szólóknak hogy egy ideje látványosan alig szál gazdasági és politikai témáról a híradó! Volt egy felmérés és asszem olyan 5%, max 10% a gazdasági, politikai téma(értsd milyen adókat emelnek, mi van az IMF tárgyalásokkal, milyen szabályozás hogy változik és mire figyeljenek az emberek stb).

Nem véletlen!

2012. nov. 25. 11:09
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, most már emlékszem, hogy olvastam róla, hogy a fideszes emberek is tulajdonhoz jutottak az RTL-ben, csak már nem tudtam felidézni.
2012. nov. 25. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!