Lehetséges hogy valaha Magyarországon lehet majd fegyvert tartani?
Ilyen bűnözési ráta lassan indokolná is.
Európa Svájcot kivéve nagyon nyuszi ilyen téren.
Az állampolgároknak a jelenlegi törvények és mindenféle buta korlátozások szerint nincs joga megvédenie önmagát.
Pedig a polgároknak alkotmányos jogának kellene lennie az önvédelem.
Ilyen bűnözés és gondok mellett mindenkinek a párnája alatt kellene pisztolyt tartani...
Így van, ráadásul gázpisztolyhoz egész könnyű hozzájutni, ha tényleg szükséged van rá. Milyen alapon adnál bárkinek is éles lőfegyvert, ha egy gázpisztollyal is ártalmatlanná tudod tenni a támadót, aki valszeg nem egy UZI-val megy rád?
Én egyetlen dolgot tudnék támogatni, a gumilövedékes fegyverek engedélyezését. Na az már tényleg bőven elég ha csak önvédelemre akarod használni, ha jól tudom ölni is csak úgy lehet vele, ha nagyon közelről halántékon küldesz vele valakit.
Lőfegyvert csak engedéllyel lehet tartani, otthon is. Az engedélyt pedig nem könnyű beszerezni, pl. legalább látszólag sportlövőnek kell lenni (értsd: rendszeresen kell járni lőni, versenyeken résztvenni).
A fegyvertartás legalizálása nem csökkentené, hanem növelné a bűnözést, főleg az életellenes bűncselekmények tekintetében.
Ha lakosságnak egyszerűbb lenne fegyverhez jutni, akkor a bűnözőknek/elmeháborodottaknak is. Még ha valamiért nem is tudnának venni, elég lenne a szomszédét ellopni, mikor nincs otthon.
A gumilövedékessel nem lehet tartósan ártalmatlanná tenni.
Van engedélyezve sokkoló Magyarországon.De az is milyen?Semmit érő gyenge.
Éppen csak megcsiklandozza a támadót és nem teszi ártalmatlanná amíg valaki elmenekül vagy hívja a rendőröket.
Az erősebb sokkolók illegálisak.
De miért?
"A gumilövedékessel nem lehet tartósan ártalmatlanná tenni. "
Lőttek már meg téged gumilövedékkel? Tudod mennyire fáj az, főleg ha legalább kettőt-hármat rádlőnek vele? Minimum felsikoltasz, és összerogysz az aszfalton, és sírsz, mint egy kislány.
És mi ez, h nem tartósan ártalmatlanná? Szóval akkor neked egyből éles lőszer kell, mert akkor annyira ártalmatlan lesz, és olyan tartósan, h többet fel sem kel, értem. Te elmebeteg vagy, pont ezért nem szabad civileknek fegyvert adni. Meg van az esélyed, h meglepd és ártalmatlanná tedd a támadót, amíg elmenekülsz, de az neked nem elég, te meg is akarod ölni. Hát gratulálok, a Te fajtád miatt nem fogják sose engedni, h hatékonyan felléphessünk a bűnözők ellen, mert általánosságban ráfognák mindenkire, h hozzád hasonló rétirambót akar játszani.
Hülyeség.Nem akarok megölni senkit.
A tartósan ártalmatlant nem úgy értem hogy végleg.Hanem hogy mozgásképtelen , harcképtelen legyen addig amíg ki nem érnek a rendőrök illetve el nem menekül az áldozat.
Minek nézel te engem?
Ha betörő támadna vagy hasonló nem fejbe meg mellkason , gyomorba lőném hanem kapna a lábába.Így harcképtelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!