Általában fiatalabbak sőt tinik írnak hasonló "meredek" dolgokat, javaslatokat?
"Ha azok a "suttyó" fiatalok nem fizetnének dupla nyugdíjjárulékot a saját életszínvonaluk rovására akkor neked nem lenne nyugdíjad.
Örülj hogy eltartanak."
Azért azt se felejtsük el, hogy ezeket a fiatalokat valamikor ő tartotta el, ő fizette az egészségügyi ellátásukat és ingyenes oktatásukat. Tudod: Vice versa
""Ha azok a "suttyó" fiatalok nem fizetnének dupla nyugdíjjárulékot a saját életszínvonaluk rovására akkor neked nem lenne nyugdíjad.
Örülj hogy eltartanak."
Azért azt se felejtsük el, hogy ezeket a fiatalokat valamikor ő tartotta el, ő fizette az egészségügyi ellátásukat és ingyenes oktatásukat. Tudod: Vice versa"
Így van. Csak ugyanezeket fizethetik a fiatalok is + a mostani nyugdíjasokat, a saját leendő nyugdíjukat és már lassan az "ingyenes" oktatásukat is. Tényleg egyformák a terhek.
"Azért azt se felejtsük el, hogy ezeket a fiatalokat valamikor ő tartotta el, ő fizette az egészségügyi ellátásukat és ingyenes oktatásukat. Tudod: Vice versa"
Ezért vagyok, hogy személyesen ÉN segítsem azt a pár embert, aki ENGEM felnevelt és az ÉN oktatásomat, egészségügyemet fizette. Nem pedig idegeneket, akik valószínűleg cseppet sem voltak különbek fiatal korukban, mint a mostani átlag magyar.
Számomra sokkal felháborítóbb az mikor a sok "tulajdonképpeni biológilag is érett felnőtt" jön a "fújjjj diplomás" hozzáállással, meg felnőtt emberek olyan értelmi színvonalat képviselnek mint egy papucsállatka.
"felelős pozícióban lévő családos emberek, felelős cégvezetők"...ezek az emberek meg valószínűleg nem különösen aggódnak a másik nyugdíja miatt.
Igen, nekik vannak az élettől teljesen elrugaszkodott elképzeléseik. Vagy például hogy "én megemelném a fizetéseket 200 ezerre". Na de hogyan, miből? "Egymillióra emelném a katonák létszámát és visszafoglalnék mindent".
Egy szemléltető példa:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__341..
De ezeket majd úgyis kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!