Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Féltek a Gárdától/Jobbiktól?...

Féltek a Gárdától/Jobbiktól? (Magyarok)

Figyelt kérdés
Én személy szerint félek a Gárdától és a Jobbiktól is. Mikor apukámnak ezt mondtam,jót mosolygott rajta és azt mondta,hogy nekünk semmi bajunk sem lesz,adófizető,magyar polgárok vagyunk. De számomra olyan \\\'rémisztőek\\\' ahogy \\\'masiroznak\\\'...
2009. aug. 29. 20:10
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
57%

NEM! én a cigányoktól félek!

kialakult egy pletyka, hogy félni kell a gárdistáktól. Én nem tudok olyan embert mondani aki félne tőlük. Ok nélkül a cigányokat, zsidókat se bántják. Első kézből tudom!!!:)

2009. okt. 20. 17:48
 22/24 anonim ***** válasza:

Csak annak kell félni,akinek van oka. Főleg a parlamenti pártoknak!

"Magyarország a magyaroké!"

Ettől kellene félni?

2009. nov. 14. 11:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Miert felsz tölük ? segiteni akarnak neked,hogy nehogy leszurjon vmi cigany.örülj nekik inkabb
2011. szept. 6. 20:59
 24/24 anonim válasza:

NEM! Inkább a cigányoktól félek, akik 14éves korom óta terrorizálnak.

EMBER! Ne bohóckodj már! Hogyan félhetsz a Magyar Gárdától, amikor veszélyes cigánybűnözőkkel van tele az ország. Inkább azoktól kéne rettegned. Hallottál már olyat, hogy egy gárdista megerőszakolt és megkéselt egy fiatal lányt? Vagy kirabolták az időseket?? Én nem...

2013. szept. 2. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!