Mi ez az "Én is cigány vagyok"? Ki mondott és pontosan mit?
Bayer írt egy újságcikket a cigányokról, hogy állatoknak nevezi őket.
Egyetértek vele.
Csak egy idézetet találtam:
„a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik.”
Érdekelne mi volt a teljes...hisz ez a 2 mondat teljes egészében úgy ahogy van igaz....nem általánosít és nem vonatkozik minden cigányra de valóban sok vigány van akitől én is félek....és valóban egyes helyeken olyanok a saját maguk által kialakított életkörülmények mint valami ólban...
Persze a cigány akit ismerek az nem ilyen, de a cigány aki leszólit az utcán kéregetve (pedig huszonéves és életerős) majd elátkoz ha nem kap pénzt....
Nem akarok a FIDESz mellé állni, mert borzalmas ellenszenvet érzek a párt iránt, de kissé elszaporodott a cigányság primitívebb rétege....
Mi volt a cikk többi része ami vihart kvart?
Bayer most a feláldozható Marionett baba. Viktor koma azt találta ki, hogy kéne egy kis szimpátia a Fidesz felé a "rásszistá" magyaroktól is, ezért kiadta a parancsot a kamikaze akcióra, Bayer meg ugye aki a botkormány mögé került, és összeollózta a jelentését. Biztos meglesz a jutalma a mennyek birodalmában .(ez a nyugdíjba zavart politikusok baráti köre)
Feri meg gondolta, de jó lenne anti-rasszista tollakkal ékeskedni, ezért megragadta az alkalmat. Ezért kerül a pólójára az "Én is cigány vagyok" felirat, hogy picit jópofizzon már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!