A fiam cigany baratja mit mondott nekem?
Figyelt kérdés
a fiamnak van egy cigany baratja akivel nincs semmi baj. Ma nalunk jatszott es amikor elment ezt mondta "csumidazom a makos tesztajat" ilyen mely cigany hangon ha esetleg valaki tudd ciganyul azt kerem irja le hogy mit jelent kerestem de nem hozott ki semmit se a google cak recepteket2010. nov. 7. 16:21
1/20 anonim válasza:
Mem mákos tészta volt az ebéd véletlenül?
Mert akkor az azt jelenti h ízlett neki a kaja..
3/20 anonim válasza:
használd az eszed..fincsi volt a mákos tészta.xD
5/20 anonim válasza:
Finom volt a mákostésztád. Már ha az volt ebédre.
6/20 anonim válasza:
ez csak egy szleng kifejezés csibészebb körökben értelmezze úgy , hogy :csókolom magát kedvesség semmmi perverzió nincs benne! romáknál szokás az ilyen
7/20 anonim válasza:
nem az, hogy birja a fiadat, vagy téged?
8/20 A kérdező kommentje:
12 eves es nem evett semmit a valaszokat tovabbra is varom
2010. nov. 7. 16:26
9/20 anonim válasza:
XD magyarul annyit mondott, hogy jófejnek tart :D
de ha nagyon fennakadsz valami tényleg cigány kifejezésen, itt egy kis segítség :D
10/20 A kérdező kommentje:
a fiamat megkerdeztem es tudta pedig nem godnoltam volna ezt jelenti hogy (csokolom a makos tesztadat) a gyors valaszokat meg koszonom! :)
2010. nov. 7. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!