A fiam cigany baratja mit mondott nekem?
Figyelt kérdés
a fiamnak van egy cigany baratja akivel nincs semmi baj. Ma nalunk jatszott es amikor elment ezt mondta "csumidazom a makos tesztajat" ilyen mely cigany hangon ha esetleg valaki tudd ciganyul azt kerem irja le hogy mit jelent kerestem de nem hozott ki semmit se a google cak recepteket2010. nov. 7. 16:21
11/20 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen blokkolna...
12/20 anonim válasza:
13/20 anonim válasza:
Csumidel - csókol
Mákos tésztáját - ....t (na hol lehetsz fekete mint a mák?)
14/20 A kérdező kommentje:
: D vicces na megvana a valasz is ide mostmar nem fogok irni tobbet.
2010. nov. 7. 16:33
15/20 anonim válasza:
csumidázom-csókolom
a mások tésztáját- gondolom ezzel poénkodott....de amugy összesen anynit jelent hogy csókolja mákostésztádat :D
17/20 anonim válasza:
Ne enged,hogy cigányokkal barátkozzon,mert ő is a börtönbe fog kikötni mint a legtöbb cigány.
-lopás
-csalás
-erőszakos bűncselekmények
Csak nézd meg,hogy a börtönök 90%-át cigányok teszik ki.
18/20 anonim válasza:
tegnap 22:03
szerintem meg rohattul nem ez volt a kérdés....
19/20 anonim válasza:
Mivan cigány? Véded a fajtádat :) ?
20/20 A kérdező kommentje:
69% osal reszben reszben eggyet ertek egyik reszben mert jot akart amug meg ismerem jol a szuleit en sem hagyom hogy akarkivel haverkodjon de ok rendesek dolgozik anyja apja a masik felem meg azt mondja hogy rohadtul nem a kerdesre valaszoltal szoval ez ilyen ket ertelmu : D
2010. nov. 8. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!