A fideszes cigány vezetőknek mi lehet a véleménye arról, hogy a miniszterelnök barátja (Bayer) a cigányok nagy részét állatnak tartja?
Hol van ilyenkor Farkas Flórián képviselő, az Országos Cigány Önkormányzat elnöke? Vagy ő is egyetért? Mert a FIDESZ-ben mindig mindenki egyetért. Farkast egyébként sem hallottam semmiféle ügyben megnyilvánulni azon túl, hogy Orbánnal 2010 őszén aláírt egy együttműködési megállapodást, amiről azóta semmi hír.
Vagy megszólalhatna Járóka Lívia EP képviselő, akire nagyon büszkék, és rá hivatkoznak folyton, hogy a FIDESZ mennyire preferálja a cigányokat.
A cigányok és zsidók a hibásak mindenért.
Majd jön a jobbik és rendet tesz végre!
Vona is megmondta! Rendet kell vágni köztük!!
Szebb Jövőt!
Jó pénzük van belőle, egyetértenek.
Vagy csak tudják, hogy Bayer reklámból mondja a dolgot, mert az Echo TV közönsége erre vevő.
"Hol van ilyenkor Farkas Flórián képviselő"
Számolgatja a majmok Zintegrálúúdására kapott, majd ellopott összegeket!
Megjelent Bayer magyarázata is. Külön kérdésnek akartam feltenni, hogy mennyire elfogadható, de csak ide teszem. Ha valakinek van róla véleménye, megírhatja. Én elbizonytalanodtam. Nem mondom, hogy meggyőzött, de nem is teljesen őrültség.
Világos, nem hajtana keresztül cigánygyerekekeken csak a balesetre felfigyelőket lőné halomra. Minnyárt más a kontextus.
A többi meg a szokásos "mocskos ballibsik" sláger, ügyet sem kell vetni rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!