Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ilyenkor miért nem tüntetnek...

Ilyenkor miért nem tüntetnek a ballibek?

Figyelt kérdés

Ha jól tudom mélyen elítélik a rasszizmust, ugye a közelmúltban több demonstráció is volt ezzel kapcsolatban.

De miért csak akkor lépnek fel, ha romák vagy a zsidóságot éri atrocitás?

Az nem rasszizmus mikor a fenti csoportok az elkövetők?

2013. jan. 13. 23:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
58%
minden ember egyenlő csak van aki egyenlőbb a másiknál...
2013. jan. 14. 00:53
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

Nem faji alapon történt támadás.

Természetesen undorító, ami történt, félreértés ne essék, de nem sok köze van a rasszizmushoz.

2013. jan. 14. 07:41
 13/26 bumbi02 ***** válasza:
80%

Általában a cigánybűnözésben nem nagyon tűnik fel az etnikai indíttatás. Magyarán, ők nem azért késelnek meg valakit, mert más a bőrszíne, vagy mert magyar, hanem mert kell a pénze, és más hasonló indokokkal.

Illetve nem tudom hányszor közösített téged ki zsidó ismerősöd - már ha van egyáltalán -, engem egyikük se utált még meg azért, mert enm vagyok zsidó.

2013. jan. 14. 10:56
 14/26 anonim ***** válasza:
Van valami konkret eset?
2013. jan. 14. 13:08
 15/26 A kérdező kommentje:

[link]

De ott van az az eset, amikor megkergették az egyetemistát.

2013. jan. 14. 14:45
 16/26 A kérdező kommentje:

"többség meg tudja magát védeni a kissebbséggel szemben, de fordítva ez nem igaz"

Már miért ne lenne igaz?

Főleg, h egyes helyeken nem is kisebbség már csak papíron.

Mindenkire vonatkoznak a törvények.

Másik, h Bumbi örülnék, ha a kérdésre válaszolnál és nem félrebeszélnél.

Én nem arról beszélek, hogy xy megkéselik, hanem, h xy-t "köcsögmagyarozzák"

Ez egyértelműen rasszista kijelentés.

2013. jan. 14. 15:01
 17/26 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó kérdés és jogos is.Szerintem sokkal több atrocitás éri a fehéreket,mint a cigányokat,de sajnáljuk csak őket,persze.
2013. jan. 14. 15:31
 18/26 bumbi02 ***** válasza:
29%

Én nem arról beszélek, hogy xy megkéselik, hanem, h xy-t "köcsögmagyarozzák"

Ez egyértelműen rasszista kijelentés.

Érdekes, én ilyennel még nem találkoztam. Hogy köcsög magyar. Persze hírekben szoktam olvasni évente kétszer, , míg a hülye cigányozást kb napmintnap hallom.

2013. jan. 14. 17:30
 19/26 anonim ***** válasza:
63%
bumbi épp itt az ideje ki menni az utcára vagy lecserélni a tűzfaladat, túlerősen megszűröd a híreket nem gondolod?
2013. jan. 14. 17:43
 20/26 anonim válasza:

A balliben fellépései szerintem legtöbbször pont hogy a feszültséget gerjeszti! Vicc az egész! Amíg az emberek a cigányságért tüntetnek addig a megkülönböztetés marad, hisz ők is ugyan úgy megkülönböztetik őket azzal az eszmével hogy cigányokat védenek, mi a rákot nem lehet ebben érteni ezt elmesélhetné már nekem az egyik hihetetlenül liberális felfogású egyén!

Ha igazi megoldást szeretnétek tüntessetek a gettóbűnözés ellen! Ha látnánk tömegesével kivonulni az értelmes cigányokat az utcára, azok ellen tünteti, akik az adófizetők pénzén élősködnek mint egy parazita, akkor talán a rasszista fejében is külön válnának a cigány és a bűnözés szavak. És sokkal inkább a gettót kapcsolná a bűnözéshez! Gondolkozzatok már el hülye liberálisok, hogy mit értek el ezzel a hatalmas demonstrációitokkal!

Nézzétek meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=qLPvmy7Cekw

2013. jan. 14. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!