Ilyenkor miért nem tüntetnek a ballibek?
Ha jól tudom mélyen elítélik a rasszizmust, ugye a közelmúltban több demonstráció is volt ezzel kapcsolatban.
De miért csak akkor lépnek fel, ha romák vagy a zsidóságot éri atrocitás?
Az nem rasszizmus mikor a fenti csoportok az elkövetők?
Nem faji alapon történt támadás.
Természetesen undorító, ami történt, félreértés ne essék, de nem sok köze van a rasszizmushoz.
Általában a cigánybűnözésben nem nagyon tűnik fel az etnikai indíttatás. Magyarán, ők nem azért késelnek meg valakit, mert más a bőrszíne, vagy mert magyar, hanem mert kell a pénze, és más hasonló indokokkal.
Illetve nem tudom hányszor közösített téged ki zsidó ismerősöd - már ha van egyáltalán -, engem egyikük se utált még meg azért, mert enm vagyok zsidó.
"többség meg tudja magát védeni a kissebbséggel szemben, de fordítva ez nem igaz"
Már miért ne lenne igaz?
Főleg, h egyes helyeken nem is kisebbség már csak papíron.
Mindenkire vonatkoznak a törvények.
Másik, h Bumbi örülnék, ha a kérdésre válaszolnál és nem félrebeszélnél.
Én nem arról beszélek, hogy xy megkéselik, hanem, h xy-t "köcsögmagyarozzák"
Ez egyértelműen rasszista kijelentés.
Én nem arról beszélek, hogy xy megkéselik, hanem, h xy-t "köcsögmagyarozzák"
Ez egyértelműen rasszista kijelentés.
Érdekes, én ilyennel még nem találkoztam. Hogy köcsög magyar. Persze hírekben szoktam olvasni évente kétszer, , míg a hülye cigányozást kb napmintnap hallom.
A balliben fellépései szerintem legtöbbször pont hogy a feszültséget gerjeszti! Vicc az egész! Amíg az emberek a cigányságért tüntetnek addig a megkülönböztetés marad, hisz ők is ugyan úgy megkülönböztetik őket azzal az eszmével hogy cigányokat védenek, mi a rákot nem lehet ebben érteni ezt elmesélhetné már nekem az egyik hihetetlenül liberális felfogású egyén!
Ha igazi megoldást szeretnétek tüntessetek a gettóbűnözés ellen! Ha látnánk tömegesével kivonulni az értelmes cigányokat az utcára, azok ellen tünteti, akik az adófizetők pénzén élősködnek mint egy parazita, akkor talán a rasszista fejében is külön válnának a cigány és a bűnözés szavak. És sokkal inkább a gettót kapcsolná a bűnözéshez! Gondolkozzatok már el hülye liberálisok, hogy mit értek el ezzel a hatalmas demonstrációitokkal!
Nézzétek meg ezt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!