A Damu-ügy kapcsán csak én gondolom úgy, hogy túlzottan nőpárti a magyar bíróság?
Nem mintha védeni szeretném Damu Rolandot, de szerintem egy vallomás alapján elég dúrva jogerősen 4 évre leültetni valakit úgy, hogy a bíróságnak gyakorlatilag semmilyen más bizonyítéka nincs, csak a nő szava.
Az a véleményem, hogy a sok nőpárti aktivista miatt átestünk a magyar közéletben a ló túlsó oldalára. Elismerem, hogy létezik nők elleni erőszak hazánkban is, de ettől függetlenül a nők legalább annyi gyűlöletes dolgot tudnak művelni embertársaikkal, mint a férifak.
Ez így van,de sokan ezt csinálják,nekem kb mindenkinek a hülyeségeit kell hallgatnom,mert ők idegesek..
Jobb néha mindent felrugni,de nem mások előtt csinálom,én ált elfojtom a a haragomat,ami rossz,pontosan az emberek miatt,mert fojtom van a környezetemben valaki.
Már megint ott tartunk,hogy egy férfinak minden körülmények között,bármennyire is ideges,higgadtnak kell maradnia,egy nő meg szabadon törhet-zúzhat,mindent megtehet..
Nem lehet mindig higgadt maradni,és nem is kell :D Szerencsére nálam nem ilyen rossz a helyzet. Miért csinálta ezt a nővéred?Ő a mostohatestvéred volt ?
Jó azért,hogy már rendeződött az életed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!