Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Damu-ügy kapcsán csak én...

A Damu-ügy kapcsán csak én gondolom úgy, hogy túlzottan nőpárti a magyar bíróság?

Figyelt kérdés

Nem mintha védeni szeretném Damu Rolandot, de szerintem egy vallomás alapján elég dúrva jogerősen 4 évre leültetni valakit úgy, hogy a bíróságnak gyakorlatilag semmilyen más bizonyítéka nincs, csak a nő szava.

Az a véleményem, hogy a sok nőpárti aktivista miatt átestünk a magyar közéletben a ló túlsó oldalára. Elismerem, hogy létezik nők elleni erőszak hazánkban is, de ettől függetlenül a nők legalább annyi gyűlöletes dolgot tudnak művelni embertársaikkal, mint a férifak.

2013. jan. 8. 19:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Ideges voltam, de azt nem azt jelenti hogy terrorizalhatod es kelleemtlen helyzetbe hozhatod a korulotted levoket, eloket. Felrugdoshatod a szekeket, es probalod megfelemliteni a tobbi embert. Ez nem idegesseg hanem ideg betegseg.
2013. aug. 24. 00:28
 32/39 anonim ***** válasza:
32%
Hol terrorizálta és félemlítette meg a többieket ?
2013. aug. 24. 03:37
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Azok akik maguk is sanyargatva voltak gyermekkorukban, gyakran felnottkent felhatalmazva erzik magukat arra, hogy ugyenezt csinaljak a korulottuk levo emberekkel. Azzal terrorizalja oket, hogy, belekenyszeriti oket egy kellemetlen szituacioba, ahol vegig kell nezniuk ahogy orjong. Ki a banat akar egy orjongo idiotaval egy percet is eltolteni? Ja mert hogy neki eppen nem tetszik a jatek, vagy nem o nyert, vagy nem ugy all a kabat ahogy kell vagy csk szar napja van. Kit erdekel? Senkinek nincs joga ahhoz, hogy a masiknak gyomorideget okozzon. Egyebkent minden 4. csaladban verik a feleseget, gyereket ritkabb esetben ferjet magyarorszagon. Ideges, gondol egyett, felrugja a szeket, gondol megegyett szeteri a lakas berendezeset, vagy felrugja, megcibalja a tarsat. Ja, mert ideges.. Ha valami problema van, arra nem az a megoldas hogy utok vagok. Ezek az emberek nem tudjak kezelni a sajat erzeseiket, testuket. A tudatuk teljesen be van szukulve. Gondolom, abbol amit irtal, te is, ha ideges vagy, rugdosod ami utadba kerul. Remek lesz a gyerekeidnek ilyen kornyezetben, folyamatos idegeskedesben felnonie. Az agresszio okai kulonbozoek lehetnek: onbizalom hianya,harag vadaskodas, felsobbrendusegi komplexus stb stb. Egy egeszseges lelku ferfi minden korulmenyek kozott higgadt marad, tiszta elmeju, nem onti el a szar az agyat egyik pillanatrol a masikra, hogy ugy mondjam. Egy ilyen kaliberu ember melletaz elet az egesz csaladjanak kinszenvedes.
2013. szept. 15. 04:04
 34/39 anonim ***** válasza:
7%

Ez így van,de sokan ezt csinálják,nekem kb mindenkinek a hülyeségeit kell hallgatnom,mert ők idegesek..

Jobb néha mindent felrugni,de nem mások előtt csinálom,én ált elfojtom a a haragomat,ami rossz,pontosan az emberek miatt,mert fojtom van a környezetemben valaki.

Már megint ott tartunk,hogy egy férfinak minden körülmények között,bármennyire is ideges,higgadtnak kell maradnia,egy nő meg szabadon törhet-zúzhat,mindent megtehet..

2013. szept. 15. 15:50
 35/39 anonim ***** válasza:
87%
A nonek is, de mivel a ferfi elemi ereje pusztito tud lenni, ezert a ferfiaknak meg tudatosabban kell kezelni ezeket a dolgokat. Szerintem ha vannak ilyen elfolytott dolgaid, lehet jo lenne eljarni valamit sportolni, ha meg nem tetted, ott le lehet vezetni az ilyen folos energiakat. Meg ugye vannak a matrial art sportok is, ahol lehet verekedni, de okosan, mivel mindenki eros. :) Sot a kung fu meg a chi kung peldaul megtanitja vezetni is az energiainkat.Aztan e mellett fontos az onfegyelem, noknek ferfiaknak egyarant. Ne legyel olyan mint azok akik teged idegesitenek. Feljebb kell emelkedni. Amugy az autogen treningek is nagyon jot tesznek az embernek ha eppen egy kicsit szeretne megnyugodni es elszakadni a problemaktol. Meg persze a meditacio. Talalsz interneten egy csomo vezetett meditaciot meg autogen treninget. En (is) sajnos olyan csaladban nottem fel ahol minden napos votl a veszekedes. Iskolabol mindig ugy mentem haza, hogy gorcsben votl a gyomrom, hogy megint min megy majd a balhe, ami sokszor testi bantalmazasba fordult. Nah meg a sajat testverem (lany) akart eladni par rongyos 10.000 ft ert 16 evesen valami ven pacaknak egy ejszakara. Szerencses modon megmenekultem. Kitartottam a nem es nem es nem mellett, aztan elengedtek. De szerencsere ennek vege, mamar ferjes asszony vagyok, es kiegyensulyozott. Sajnos azoknak akik bantottak, elfelejtetni nem tudom, szoval annak aki sanyargatott mar egyedul kell meghalnia. Ez az elet buntetese. Megvalthatnam a sorsat, de olyan felelmet nevelt belem, ha meg akarnam se tudnam latogatni az oreglanyt. A noverem meg nala sokkal rosszabbat tett velem. Szoval nekem elmebeteg nokbol jutott ki, de volt sajnos egy ferfi is aki szepen helyben hagyott, eltorte az alkapcsom, mert szakitani akartam vele. Na de nem panaszkodas kepen mondom, hanem hogy most latom hogy ezek az emberek hol tartanak es en hol tartok. Ok maradtak a mocsarban, mindig talalnak okot valaki cseszegetesere, bantalmazasara. En meg mindig a beket kerestem es ra is talaltam. Kivanom ezt neked is. Legyel eros higgadt szelid es ilyen part is valassz magad melle, mert az elet csodai csak igy bontkozhatnak ki.
2013. szept. 15. 22:16
 36/39 anonim ***** válasza:
21%

Nem lehet mindig higgadt maradni,és nem is kell :D Szerencsére nálam nem ilyen rossz a helyzet. Miért csinálta ezt a nővéred?Ő a mostohatestvéred volt ?

Jó azért,hogy már rendeződött az életed :D

2013. szept. 15. 22:46
 37/39 nlorant82 ***** válasza:
23%
Hát Magyarországon ez megy ártatlanul elítélünk valakit mert a Nő azt mondja és mellette áll ki az egész világ majd a csaj mivel egy nagy pénzmániás máris össze jön Vajnával a tervei szerint alakul minden itt lehet hamis vádat hamis tanúzást elkövetni ha nő vagyok! Egy férfi nem képes egy nőt megerőszakolni csak több férfi képes egy nőt megerőszakolni ez tény!!! Tehát ahol egy nőt egy férfi erőszakol meg az kamu mert lehetetlen a csaj foggal körömmel védekezne és nem lenne erőszak a nők agresszívebbek mint a férfiak ez bizonyított tény csak nagyon jól álcázzák! A magyar igazságszolgáltatást meg nem érdekli az igazság sajnos!
2014. aug. 17. 08:45
 38/39 anonim ***** válasza:
59%
De durva, hogy így 8 év után hová jutott az "a nő", akiről szól a kérdés :D
2021. júl. 13. 12:16
 39/39 anonim ***** válasza:
54%
Ja! Gondolom Vajna tata már akkor qrogatta és hát ezért kapott 4 évet a derék Damuka! Amúgy Damu faca pincér! Egy alkalommal esőben beültünk valami keleti melletti restibe és ott volt kiszolgáló! Kérezem művészúr pályát váltott? kicsit megsértődött! :) Azt kamuzta övé a hely de kiderült, hogy nem!
2021. dec. 17. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!