A Damu-ügy kapcsán csak én gondolom úgy, hogy túlzottan nőpárti a magyar bíróság?
Nem mintha védeni szeretném Damu Rolandot, de szerintem egy vallomás alapján elég dúrva jogerősen 4 évre leültetni valakit úgy, hogy a bíróságnak gyakorlatilag semmilyen más bizonyítéka nincs, csak a nő szava.
Az a véleményem, hogy a sok nőpárti aktivista miatt átestünk a magyar közéletben a ló túlsó oldalára. Elismerem, hogy létezik nők elleni erőszak hazánkban is, de ettől függetlenül a nők legalább annyi gyűlöletes dolgot tudnak művelni embertársaikkal, mint a férifak.
Szerintem is túl sokat kapott.Szerintem fél vagy 1 év elég lett volna.Ha ezek után csak folytatná a nők verését akkor már durvább büntetést adnék neki,minimum 5 évet...de hát mit lehet tenni az igazságtalan bírok ellen akik ész nélkül ítélnek el embereket több évre?
Egyébként a nőket sem kell félteni.Biztos vagyok benne hogy a nő kiprovokálta a verést illetve meg is érdemli az a nő a verést aki ilyen férfi társaságát keresi,nem volt muszáj Rolanddal összejönni...
Utálom azt a f*szt,nem azt mondom de azért 4 év már durva.Stohl meg 1 évet sem ült pedig ő miatta majdnem meghalt egy ember
Eddig volt túlzottan férfipárti az igazságszolgáltatás, ez most nagyon kijárt ennek a Damu nevű féregnek.
De van némi jogosság a hozászólókban. Engem egy férfi EGYSZER ütne meg.
"female_superiority" :D
hát lehet hogy csak egyszer ütne meg, csak folyton ismételné...
ráadásul sok nő kiprovokálja, van aki szándékosan.
de ez ritka vélemény egy feltehetőleg feministától. tény, hogy sokáig nem volt megfelelő védelme a nőknek, de ez már a ló túlsó oldala.
bár őszintén nem értem miért csak a nőket kellene védeni, miért nem általános erőszakáldozati mozgalmakat hoznak létre, azon belül meg nő/gyerek/férfi akármi lehet. de ennyi erővel fekete kalaposok erőszak áldozatainak is lehetne létrehozni segélykört.
a probléma pont az a témával, hogy az erőszaki bűncselekmények kb 2/3a pont családon belül történik és alig a felénél többet jelentenek be. míg egy gyerek esetében könnyű ezeket elintézni, azért egy felnőtt nő esetében már más, ha vannak szexuális igényei, főleg ha párkapcsolatban, vagy házasságban él az illetővel, nem beszélve egyéb nem szokványos (vagy csak nem publikus) szokásokról, mint bdsm, ami pszichológusok szerint a nők 2/3át izgatja.
"Szerintem is túl sokat kapott.Szerintem fél vagy 1 év elég lett volna.Ha ezek után csak folytatná a nők verését akkor már durvább büntetést adnék neki,minimum 5 évet"
Ezt halál komolyan le is írtad?...
Miért lett volna elég az 1 év? Ha nem követte el, akkor az is sok. Ha elkövette, akkor jó az a 4 év.
"folytatná"...hát ne folytassa, bazzeg.
Sokan hasonlítgatják az ügyet a Stohl ítélettel. Nem Damu kapott sokat, hanem Stohl keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!