A Damu-ügy kapcsán csak én gondolom úgy, hogy túlzottan nőpárti a magyar bíróság?
Nem mintha védeni szeretném Damu Rolandot, de szerintem egy vallomás alapján elég dúrva jogerősen 4 évre leültetni valakit úgy, hogy a bíróságnak gyakorlatilag semmilyen más bizonyítéka nincs, csak a nő szava.
Az a véleményem, hogy a sok nőpárti aktivista miatt átestünk a magyar közéletben a ló túlsó oldalára. Elismerem, hogy létezik nők elleni erőszak hazánkban is, de ettől függetlenül a nők legalább annyi gyűlöletes dolgot tudnak művelni embertársaikkal, mint a férifak.
"[...] és egy nem fekszik le rögtön egy majdnem 70 éves férfival"
Gondolom, erre viszont szilárd bizonyíték van, ha már a kamuszagról beszélünk.
"Nem mintha védeni szeretném Damu Rolandot, de szerintem egy vallomás alapján elég dúrva jogerősen 4 évre leültetni valaki"
Rosszul kezdted a mondókád!
Az az egy az pontosan nyolc, és mind-mind más, illetve ebből négy kizárja egymást!
Pont a Debertolis István esete jutott eszembe erről, ahol a saját BOLOND (mármint egészségileg) lánya juttatta rács mögé az apát, ahol bár bizonyíték nincs de kit érdekel alapon a bíró ezt lesz@rta. Az anya belehalt, az apa megy a dutyiba, a bolond meg szabadon!
Ha egy fehér férfi megerőszakol egy nőt, akkor viszont nem az az első, hogy példásan büntessék meg, hanem hogy a nő hazudik... Ki is megyek hányni egyet.
Nem olvastuk a periratot, de ha lett volna döntő bizonyíték a nő szaván kívül, ráugrott volna az összes hírlap, és a csapból is az folyt volna.. Ennek ellenére nem tudni más bizonyítékról, mint a nő szava. Más pereknél napról napra tudosítás van az új bizonyítékokról.
Ha már valaki bohóc...
Tudod, lehet te nem hallottál róla, de van egy érvényes bírósági ítélet. Amit én állítottam, hogy a bíróság a tények ismeretében döntött, amíg a hozzád hasonló nagyeszű észosztóknak fingja sincs. Hol is van ebben az, hogy szerintem? Nehezen megy számodra a szövegértelmezés... Lehet többet kellene járnod a Liberálügyi Hivatalba, hátha ki tudják még mosni a vörösködöt az agyadból.
" Ki is megyek hányni egyet."
Egészségedre, csak vigyázz, nehogy bulimiás legyél!
az a baj, hogy már egy rakat ügyet hallottam, amiben kiderült, hogy kamu volt a dolog.
legutóbb pl egy 14 éves lányt erőszakoltak meg aki le akart feküdni 17 éves barátjával és annak barátaival.
most őszintén ilyen idiótáktól mit vár az ember?
másfél évig "szerelmes" volt rolandba, de ő hitt neki, hogy meg fog változni, miután megrugdosta a lábát és arcon öklözte. (?!:D) akkora kamu, hogy füstöl. damu tényleg idegbeteg, de azért nem olyan ostoba timike, mint ahogy állítja, mert sikerült a többmilliárdos "kisugárzású" magas, dús hajú sportos andy vajnát felszednie a szépségkirálynőnek... egy kis embercsempészkedés után.
mellesleg poligráfos tesztet se végeztek rajta.
hogy hívjuk azt, aki milliomosokkal és milliárdosokkal házasodik?
tisztességes, ártatlan, naiv lány.
ezek az emberek megérdemlik egymást.
mellesleg valóban nem csak a magyar és a bíróság, hanem lassan már minden nőpárti.
egyenlőség van, csak engedd előre az ajtóban.
ha később meggondolja magát, akkor erőszaknak hívja a szexet.
amikor meg megismersz a netről egy szadista szexpartnert, akivel szerződést írsz alá, fura mód megkínoz és kiéli rajtad a perverz álmait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!