A munkanélküliséget és a kilátástalanságot megoldaná a kivándorlás és a külföldi utazás nagymértékű megnehezítése?
Eszembe jutott, hogy nem volt ez a nagy munkahelyhiány, amíg be nem léptünk az EU-ba. 2004 előtt még Szabolcsban is jól el lehetett lenni.
Ha valahogy nagyon megnehezítenék a kivándorlás és a külföldi utazás lehetőségét, az több dolgot is eredményezne:
1. Biztos, kilátásokban gazdag jövő: Mindenki ittmarad, mert nem lehet elmenni. A jövő biztos, a jövő Magyarország, majd lesz valahogy.
2. A kivándorolni szándékozó munkaerő itthonmaradása feketemunkahelyeket fog teremteni, mert valamiből élni kell, aztán ezek, ahogy bebizonyosdik hasznosságuk, szépen lassan kifehérednek.
Hát hogy a p!csába ne.
Főleg, ha úgy képzelted el a dolgot, hogy a munkanélküliekből majd határvadász-századokat szervezel.
Ha egy lerobbant csehót befalazol, akkor majd magától kulturális központ lesz belőle, mi? :P
Én kijöttem Németországba. Magyarországon az átlagbér felett kerestem. Itt meg a dupláját. Be lehet állni a helyemre. Megürült 1 hely. a Többiekkel együtt meg 1 millió.
Csak be kell állni és dolgozni. Ja, hogy nem ott fizetünk adót? Hát így segílyre kevesebb jut. Menj el dógozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!