Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a 10%-os csökkentést ilyen...

Ha a 10%-os csökkentést ilyen nagy dobra verik, akkor a sárga csekk adó, tranzakciós adó növelése, az új adókat, stb-t miért nem hangoztatják ekkora hévvel?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jan. 2. 20:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A sárga csekk 22%- ezzen jót röhögtem. A 2 ezzrelék hogyan jőn ki 22%-ra?

Távhő 3.5%- - 10%

A szokásos mszp-és provokáció, ezt csak a tájékozatlan ember hiszi el.

De még ha csak 3.5%-al csökkenne az ára még az is jó, végre nem emelkedik mint az elmult évtizedekben.

2013. jan. 2. 23:47
 12/17 anonim ***** válasza:
2013. jan. 2. 23:52
 13/17 A kérdező kommentje:

"Néztem a hiradót a TV2-őn és a hír TV-én is mind a kettőn beszámoltak a tranzakciós adóról is!

Mézned kellene a tv-ben a híreket mielőtt "okoságokat" kérdezel"

Igen benne volt, de nézd a fidesz reakcióját. Egyikre teljesen rástartoltak és nagy sajtótájékoztató közepette jelentik be egy szolgáltató előtt a csökkentést. Míg az adókat megemlítik aztán jön persze a "nem hárítják át". De áthárítják. Pl a tv2-néztem. Ott annyit mondta, hogy a bankok döntik el, hogy áthárítják e. Azt nem mondták, hogy a nagytöbbség áthárítja. PL rtl-en ezt bemondták.

2013. jan. 3. 01:10
 14/17 A kérdező kommentje:

"A sárga csekk 22%- ezzen jót röhögtem. A 2 ezzrelék hogyan jőn ki 22%-ra?

Távhő 3.5%- - 10%

A szokásos mszp-és provokáció, ezt csak a tájékozatlan ember hiszi el. "

Néz utána mielőtt HÜLYESÉGEKET beszélsz.

[link]

[link]

[link]

2013. jan. 3. 01:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez a 10%-os csökkenés baromi érdekes. Mi átalányt fizetünk a Főgáznak. Pontosan 10%-kal többet számláztak az előző hónapban. Ha most csökken 10-kal, ott vagyok, ahol a part szakad. Ennyit a csökkentésről.
2013. jan. 3. 01:21
 16/17 anonim ***** válasza:
Jobb oldali vagyok,de mikor a horadoban az elso hir a 10% csokkentes volt a masodik hir meg a sarga csekk es tranzakcios dij emelese én is osszehuztam a szemoldokom...a 70ezres fizetesembol ennyire telik :D 24N
2013. jan. 3. 15:20
 17/17 anonim ***** válasza:

01:11 Ennyi mszp-és hazugságot összehordani!!!

[link]

Ennek mi közze van a tranzakciós dijhoz? Ekkora mszp-és ferdítést - hazudozást. Az a 15 forint emelés a "brutális" csekk adó az mszp szerint!!! 112-ről 137 forintra emelés nagyon főldhöz fogja vágni a lakosságot.

A tranzakciós adó 2 ezzrelék, ami például egy 5-ezer forintos befizetésnél (pl: villanyszámla) 10 forintot jelent - baromi sok! Közben 10%-al csökken a rezsi ami jóval több mint a 2 ezrelék. 5 ezer forintos számlánál 500 forint , hol van az a 2 ezrelékhez képest, Persze az mszp mindent elferdít, hogy riogassa az embereket a BRUTÁLIS csekk adóval meg a BRUTÁLIS 2 ezrelékel.

2013. jan. 4. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!