Ha a 10%-os csökkentést ilyen nagy dobra verik, akkor a sárga csekk adó, tranzakciós adó növelése, az új adókat, stb-t miért nem hangoztatják ekkora hévvel?
Mert az nem hír ha az árak emelkednek, legalább is itthon nem!
Ezt meg beveszi a sok számolni nem akaró...pardon (nem tudó) sok narancsagyú, és a sok nyugdíjas, plusz kapnak 5.2%-ot, és 2014-ben nyert ügye van a forradalmároknak!
B.U.K.É. (by Schmitt)
A nyugdíjasok NEM veszik be. Ők ugyanis tapasztalják, hogy az emelés sokkal kevesebb, mint amennyivel a költségeik emelkednek!
Az új adókat azért nem hangoztatja a Fidesz, mert azok nem megszorítások, csak reformok.
"a sok nyugdíjas, plusz kapnak 5.2%-ot,"
Neked bezzeg nincs nyugdíjas hozzátartozód!Nem tudod hogy élnek 40 év munka után?
"Ha a 10%-os csökkentést ilyen nagy dobra verik, akkor a sárga csekk adó, tranzakciós adó növelése, az új adókat, stb-t miért nem hangoztatják ekkora hévvel?"
Te is csak azt reklámozod, hogy milyen szép vagy. Az eszeddel nem hivalkodsz annyit. Miért?
"Nem tudod hogy élnek 40 év munka után?"
Mint marci hevesen!
Szerintem a maiak közül is szeretnének 40 év olyan "munkát" maguk mögött tudni, amit a mai nyuggerek tudnak...
A cucclizmusban nem kellett megszakadni a munkától...
Azért,mert az elmúlt 40 !! évben itt még semminek az ára nem csökkent.
Én nem a holdról jöttem,és ezt aki itt él az tudja is.
A többi az bla-bla.
""tranzakciós adó növelése, az új adókat, stb-t miért nem hangoztatják ekkora hévvel?""
Néztem a hiradót a TV2-őn és a hír TV-én is mind a kettőn beszámoltak a tranzakciós adóról is!
Mézned kellene a tv-ben a híreket mielőtt "okoságokat" kérdezel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!