Ez a magyar jobboldali gondolkodás?
Véletlenül tekertem a Lánchíd Rádió betelefonálós műsorára, korábban még sose hallgattam. Már csak ezért se biztos, hogy reprezentatívnak mondható, amit ott hallottam, de ettől még ketté állt a fülem. Kb 45 perc alatt 5 betelefonáló volt, és a következő fontosabb véleményeket fogalmazták meg:
- Csodával határos, amit az Orbán-kormány véghezvitt.
- Nekünk (FIDESZ) nem ellenzékünk van, hanem halálos ellenségeink.
- Az Együtt 2014 idegenszívű emberek szervezkedése a hazánk tönkretételére.
- Mindenki, aki az ATV-ben megszólal, az gonosz cionista zsidó.
- Konrád György egy sátán.
- Nemzetünk élet-halál harcát vívja. Most dől el, hogy nemzet leszünk-e vagy egy csőcselék. Árpád művét most teljesíthetjük be.
- A kormány intézkedjen, a másik oldalon álló személyiségeket le kell taposni, meg kell szüntetni, le kell degradálni.
- Orbán Viktort nagyon tisztelem, neki talán még nagyobb karizmája van mint a néhai Antall Józsefnek. Áder János olyan szépen beszél, olyan szépeket mond, amit senki nem mondott még előtte.
A Levente nevű műsorvezetőnek mindehhez semmi ellenvetése nem volt. Néha lelkesen helyeselt, néha nem reagált. Egyedül egy dolgot utasított vissza, amikor egy vehemens hölgy magából kikelve rikácsolta, hogy a cigányok magyar élsortolókat támadtak meg Szigethalmon. Levente szerint nem szabad általánosságban elítélni a cigányokat, mert jók is vannak köztük. Ott vannak például a fideszes cigányok, ott van Járóka Lívia.
21#
Nem is értem miért nem jön be Szaniszló mester, minden titkok tudója.
A legutóbb is azt fejtegette, hogy miért is volt a HABSBURG birodalom valamint Török birodalom egységes nemzetállam amit a gaz szabadkőművesek passzióból szétrobbantottak. Illetve miért volt borzalmas az oroszok számára, hogy a cár atyuskát levakarták a trónról.
bumbi02 drágám egyem a hátad!
Én nem voltam rest kideríteni, hogy nem percdíjas a szektATV Fórum nevű műsora, hanem van egyszeri regisztráció, és a tv hívja vissza a siránkozókat!
Csak hitelesen - csak hitelesen kedves ellenállók!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!