Mást is idegesít, hogy a magyar politika 20 éve, és különösen 6 éve másról sem szól, csak arról, hogy hogyan kell megfelelni a Nyugatnak, meg hogy hogyan kell mindent gondolkodás nélkül átvenni a Nyugattól?
hát jah
de az jobban idegesít, hogy van aki Észak-Korát élteti!
"Miért? Nem szorulunk rá a nyugatra? Hol lennénk nélkülük?"
Ugyanitt, csak épp működő gazdasággal, virágzó országgal.
04:07. ezzel En is egyetertek!
Vagytunk a nyugat utan, hat lassan a sajat hazankban fogunk dolgozni, mint szolgak!
Tonkre tettuk a mezogazdasagot, de az ipart is, magyaran eladtuk az orszagot!
Engem az idegesít,hogy a politika 20 éve másról sem szól,csak az emberek hülyítéséről.Egymást licitálják túl csalásban,hazugságban.Ezért is lehetetlen,hogy megfeleljünk a Nyugatnak,mert ott nem ez a cirkuszi előadás a divat.
Egyébként sem az kéne hogy legyen a cél,hogy megfeleljünk a Nyugatnak,hanem az,hogy a saját lehetőségéhez képest a legjobbat hozza ki magából ez az ország az egész társadalom és nem csak egy szűk réteg megelégedettségére.
07:53
"Engem az idegesít,hogy a politika 20 éve másról sem szól,csak az emberek hülyítéséről."
Bezzeg Grósz Karcsi és Kádár Jani meg Rákosi Matyi idején, akkor csakis a színtiszta igazat mondták a politikusok, ugye?
El nem tudom képzelni, honnan másznak elő 2010-ben az olyanok, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!