Mást is idegesít, hogy a magyar politika 20 éve, és különösen 6 éve másról sem szól, csak arról, hogy hogyan kell megfelelni a Nyugatnak, meg hogy hogyan kell mindent gondolkodás nélkül átvenni a Nyugattól?
Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 00:12
11/13 anonim válasza:
10:48 - Azt nem írta, hogy előtte nem ugyanez ment, viszont az elmúlt 20 évre igaz, amit írt, és bocsánat, hogy én inkább erre emlékszem, mert ebben az időszakban nőttem fel, az előzőt szüleim, nagyszüleim elmeséléséből illetve történelemkönyvekből ismerem csak, és ne haragudj, hogy nem születtem Ratkó-gyereknek vagy Ratkó-unokának, nem tehetek róla, hogy később jöttem.
12/13 anonim válasza:
Engem igen. Ez azért van, mert a mohácsi csata óta (a Horthy-rendszert leszámítva) nem a magyaroké Magyarország.
13/13 anonim válasza:
Nagyon "okos " 10:48!A kérdésben az elmúlt 20 év szerepel,azért fogalmaztam meg így a válaszomat,mivel most konkrétan csak erre az időszakra koncentráltam.Remélem,így már érthető gyengébbek kedvéért.Én meg azt nem tudom,honnan bújnak a hozzád hasonlók elő,akiknek szövegértésük alig van,de másnak beszólni azért könnyen megy.
És hogy megnyugtassalak:igen,20 évvel ezelőtt is a hülyítés ment.Csak hogy!Azért mégsem ennyire durva formában.És hogy a kérdésnél maradjunk,akkoriban nem volt Nyugat majmolás.Nos,épp ezért nem akartam a rendszerváltás előtti időszakot is belekeverni a válaszomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!