Egyes embereknek mi bajuk van azzal, hogyha valaki külföldre megy férjhez?
Csak nem értem egyesek gondolkodásmódját: ,,Meg kell őrizni a magyar vér tisztaságát! Bűn az, ha valaki külföldivel köt házasságot!" Én meg csak nézek :O Nem igaz XD
Csak azért döbbentem meg, mert külföldön tervezem dolgozni, most ne menjek férjhez? XD Mind1, csak kíváncsi vagyok mások véleményére :) Ja, meg hogy hogyan tudnám kivédeni az ilyen embereket?
Nekem semmi.
Ha ismersz egy csinos, 25 éves, szőke, svéd bombázót bemutathatnál neki.
",,Meg kell őrizni a magyar vér tisztaságát! "
A "magyar vér" talán sosem volt tiszta. Senki sem 100% magyar, bár szeretik ezt állítani magukról egyesek. Az a legnagyobb röhej amikor pl. egy Heim vezetéknevű a magyarságára veri magát.
Hogy védd ki? Mondd meg nekik,hogy egyetlen ember sincs,akinek tiszta,csak magyar vér folyik az ereiben!
A történelem folyamán sok néppel keveredtünk. Még azok sem tiszta vérűek,akik Árpád-házi eredettel dicsekednek. Az Árpád-házi királyaink is mind külföldi feleséget kerestek.
Talán még az eldugott székely falvakban lehetnek tiszta vérű magyarok.
Ha ismer valaki egy orosz származású amerikai csajt az írhat privit.
Orosz mert ők szépek és amerikait mert hát USA.Jól jön egy olyan állampolgárság.
Biztos azért idegesíti mert a magyar népesség fogy.És a nők szívesebben házasodnak egy magabiztosabb némettel vagy angollal mint egy bizonytalan magyarral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!