Árokpart kérdése:
Önök szerint/ szerintetek is ijesztő jelenség?
Figyelt kérdés
Egy somogyi településen lakom és a két Ünnep között elutaztam Kaposvárra egy kicsit körülnézni. Ötezer Ft-ot vittem magammal természetesen mindet nem akartam elkölteni és nem is költöttem mert nem szerettem volna az Ünnepek után éhkoppon maradni. Tehát ennyi pénzből, hogy maradjon is éppen, hogy meg tudtam fordulni meg az egyik multiáruházban a legolcsóbb párizsiból 1 kg-ot vásárolni meg két fél literes ásványvízet. Az utcán mikor mentem a vasútállomás felé tömegesen kértek az emberek meleg ételt a járókelőktől. Olyan rossz érzéssel jöttem haza pedig szeretem ezt a várost nagyon de most mintha 1989-es Temesvárához hasonlított. Lehet, hogy városon előbb "betelik a pohár" mint vidéken? Mert vidéken még kevesebb a lehetőség azonban jóval kevesebb inger éri az embert és nem annyira feltűnő az elszegényedés.2013. jan. 2. 13:49
11/12 anonim válasza:
Budapesten ezt láttam a buszból. Ugyanígy ledöbbentem mint te. El is gondolkodtam, hogy mi a francot oszthatnak? Ételt? talán ételért nem állnának sorba ennyien. - folytatódott a gondolat a fejemben. Akkor mi mást oszthatnának, leszállok, hátha valami jó dolgot, amiért akár én is sorba állok. Erre rájöttünk hogy ott áll egy krisnás sátor, és a krisnás kaját osztották. De a sort úgy képzeld el, hogy kétszer ekkora volt, mert a Rókus kórház bejáratánál bekanyarodott, és a kereszt utca végéig tartott. Szerintem azok egész nap sorban álltak.
12/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!