A helyemben mit tennétek? Őszinte válaszokat várok!

Szegények vagyunk,és úgy érzem hogy a rendészeti sulival kibírnék törni.Igaz hogy 2 év, de ki lehetne bírni.Nem szeretném állandó fizikai/segéd munkával keresni a kenyerem.Nincs kedvem több szakmát tenni a jelenlegiek mellett, mert gyakorlatom az kevés,és gyakorlat nélküli ember sehova nem kell sem a szakmájában,sem segédmunkásként.Ha már az érettségi meg van, akkor kihasználom.De ha siekrül is rendőr lennem egyszer, az fix hogy engem az emberek nem fognak utálni.A normális, tisztelettudó-nem kötekedő rendőröket tisztelik,nem úgy mint a salak fajtáit.Láttam már két rendőrt,szolgálatban vitatkozni, mert az egyik rendőr védte azt az embert amelyiket a másik sértegetett. :)
Na de, a témától nem eltérni.Köszönöm mindenkinek.
Egyébként aki a gyárat és fizikai munkát írta,abban nem látok fantáziát, hogy miért is jobb.Egy napot dolgoztam gyárban és otthagytam,mert az emberrel úgy beszélnek mint a kutyával,redva helyek nagyon a gyárak, és a kivétel, nagyon kevés.Eddig mindenki nekem parancsolt,és velem szemtelenkedtek.Ha sikerül a rendészeti,többé nem fogják ezt tenni,és elérem hogy szeressenek a normális, és rendőröket okkal gyűlölő emberek,mert vannak ám normális rendőrök is.Köszönöm mégegyszer.

Ha rendőrnek mész, akkor is úgy beszélnek veled, mint a kutyával. Max annyi, hogy amíg szolgálatban vagy, addig van egy kis hatalmad, és az nagyon jó érzés...
Persze, ez nehét választás, de rendőrnek a jelenlegi állapotokban semmilyen körülmények között nem mennék.
Akkor már inkább a gyár, otthon lakni, reménykedni. Bár a helyedben leraknék valami OKJ-s cuccot, az első ingyen van, ha jól csalódom.

Mindenképp suli ha többre akarok vinni azt csak tanulással lehet elérni. Hosszútávon igenis a tanulásnak van jövője.
Nyáron pedig mehetnél diákmunkába dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!