Itt fogod hagyni az országot?
Ismerőseim, családom körében egyre gyakoribb téma, hogy külföldre kellene költözni, ott kellene munkát vállalni, ott kellene letelepedni. Ennek a kapcsán válaszolnátok légyszi néhány kérdésre?
1. Külföldön élsz? Ha nem, tervezed a külföldre költözést? Melyik országba mentél/mennél?
2. Miért költöztél külföldre? Miért szeretnél külföldre költözni?
3. Az ismerőseid/családod/volt osztálytársaid/jelenlegi osztálytársaid közül mennyien költöztek már el, és mennyien tervezik a kivándorlást?
4. Hány éves vagy, és milyen nemű?
1.Tervezem,Franciaország
2.Nem akarok a semmiért keményen dolgozni,kaland vágy, kihívás és katonaélet
3.Anyám,apám,nagynénéném,nagybátyám és azok családjai néhány barátom és szinte az összes ismerősöm és barátom elakar innen menni.
4.18 és fiú
1. Nem. Nem tervezem. Nem mennék sehova.
2. -
3. Sajnos vannak páran...
4. 19N
1.
-Minél előbb ki szeretnék költözni, de ez a felső oktatás miatt nem lesz éppen a legegyszerűbb és leggyorsabb. A legideálisabb az lenne, ha ki tudnék jutni egy angol anyanyelvű országba (Kanada,USA,Egyesült királyság). Ha ez nem jön össze, akkor Ausztriába mennék valószínűleg.
2.
-A hazai politikától rosszul vagyok, és az emberek sem túl barátságosak erre felé.
-Jobb munkalehetőségek és értékelhetőbb fizetés a vegyiparban dolgozók számára.
3. Kanadában vannak rokonaim, barátaim nincsenek külföldön, osztálytársaim nem terveznek kimenni.
4. 16/F
1. Magyarországon élek, kíváncsi vagyok egész Európára, főleg Úniós tagtársainkra gondolok itt, néhány ilyen országban már volt szerencsém eljutni. Vonz Japán, Kína, Dél-Kórea, Tajvan, tehát Ázsia, Japánban hosszabb időt (2év) is szivesen eltöltenék, mert annyira más, annyira új. Egyszer körülnéznék az USA-ban is. Szóval nem vagyok válogatós, bár engem Afrika, Ausztrália illetve Közép- és Dél-amerika nem annyira vonz, de ha ingyen lenne mennék :D. Azért mennék az említett helyekre mert azt szeretném ha ilyen irányokba fejlődne az ország. A jövőt akarom látni, nem a múltat.
2. Azért költöznék külföldre hogy szélesítsem a világképemet, nem menekülésképp. Mindenhol küzdelmes az élet, sehol sincs kolbászból a kerítés, főleg ha valaki nem szeret dolgozni. Tudom, ez így elég általános, és én megértem mindenkinek az egyéni helyzetét (azonban azokkal nem tudok számolni, csak a sajátommal, mindenki magáért és családjáért felelős), ugyanakkor állításomat fenntartom, nekem eddig ez jött le a világból.
Visszatérve a kérdésre, valószínűleg 2 év után hazajönnék, nállam ez a limit, hacsak nem találok olyan okot ami miatt úgy gondolom érdemesebb maradni. Tehát valószínű nem, nem hagynám itt az országot.
3. Nekem egy rokonom és egy ismerősöm költözött ki úgy isten igazán, Hollandiába és Angliába.
4. Ha ez tényleg fontos, 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!