Itt fogod hagyni az országot?
Figyelt kérdés
Ismerőseim, családom körében egyre gyakoribb téma, hogy külföldre kellene költözni, ott kellene munkát vállalni, ott kellene letelepedni. Ennek a kapcsán válaszolnátok légyszi néhány kérdésre?
1. Külföldön élsz? Ha nem, tervezed a külföldre költözést? Melyik országba mentél/mennél?
2. Miért költöztél külföldre? Miért szeretnél külföldre költözni?
3. Az ismerőseid/családod/volt osztálytársaid/jelenlegi osztálytársaid közül mennyien költöztek már el, és mennyien tervezik a kivándorlást?
4. Hány éves vagy, és milyen nemű?
#Magyarország #Európai Unió #gazdaság #külföld #munkavállalás #letelepedés #munkanélküliség #kivándorlás #migráció
2012. dec. 16. 09:09
111/114 anonim válasza:
# 109
Javarészt a nacionalisták éltetik Oroszországot manapság. Ők miért mennének oda? Attól még, hogy tetszik nekik az ottani rendszer, nem helyezik előbbre a hazájuknál.
112/114 anonim válasza:
Ja értem. Ezért inkább kimennek németországba.
113/114 anonim válasza:
Én azt tapasztalom, hogy leginkább nem azok mennek Németországba, akik ma Oroszországot ajnározzák, hanem éppen ellenkezőleg.
114/114 anonim válasza:
mar otthagytam 28 eve, es az eletem legjobb dontese volt, soha nem mennek vissza. Ausztraliaban elek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!