Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogják kiharcolni...

Mikor fogják kiharcolni végre, hogy ne legyen integrált az oktatás? Ez ellen miért nem tüntetnek a magyar gyerekek?

Figyelt kérdés

2012. dec. 15. 18:26
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

bocsánat!visszavonom. nem megoldható az elvándorlás.

gyilkolásról ne essék szó

mert az sem megoldás

2012. dec. 15. 19:55
 42/52 anonim ***** válasza:

De megoldható az elvándorlás. Nem tudom, hogy miért ne lehetne megoldani, ha valóban akarjuk.

Mellesleg tanulj meg helyesen írni.

2012. dec. 15. 19:57
 43/52 A kérdező kommentje:

Valahogy változtatni kéne a szemléletükön.

( itt tisztelet a kivételnek)

az ő érdekük is, a mi érdekünk is

erős rendőrséggel megoldható volna

el kéne hallgattatni a szervezeteiket, mert nem az ő érdekükben hozták létre őket, legalábbis úgy működnek, hogy bárki ezt a következtetést vonhatná le

2012. dec. 15. 20:00
 44/52 anonim ***** válasza:
79%
Jó, szögezzük le. A cigány tanulók (és családjaik) jelentős részével komoly gondok vannak. Aki ezt tagadja, nézzen be egy borsodi községi iskolába. De! Még ha sokan is vannak ilyenek, akkor sem lehet megbélyegezni egy egész népcsoportot. Az integrálás, avagy a szegregálás kérdéséről, illetve ehhez kapcsolódóan differenciált oktatásról nem etnikai, hanem komplex, szakmai alapon kell vitatkozni. Mert ahogy vannak rendes cigánygyerekek, ugyanúgy vannak kezelhetetlen, antiszociális magyarok is. Fontos kérdés lenne ez, ha a kérdező nem akarná cigány-magyar problémává szűkíteni.
2012. dec. 15. 20:09
 45/52 A kérdező kommentje:

(valamit biztos elgépelhettem)

elnézést!

2012. dec. 15. 20:11
 46/52 A kérdező kommentje:
(helyesírás)
2012. dec. 15. 20:12
 47/52 A kérdező kommentje:

Most már felkeltette az érdeklődésemet.:)

Akkor tegyük félre a cigányokat!

Milyen problémák lehetnek még?Miért lenne baj, ha egy problémás gyerek bekerülne egy normális osztályközösségbe?

2012. dec. 15. 20:20
 48/52 anonim ***** válasza:

A 44-esnek van igaza, így már értelmesebb a dolog. És eddig is erre próbáltak rávezetni, Kérdező!

Nem népcsoport, hanem viselkedés és képességek szerint már inkább lehet csoportosítani. (Persze akkor, ha minden irányba átjárható a rendszer.)

2012. dec. 15. 20:28
 49/52 A kérdező kommentje:

közben találtam egy helyesírási hibát:

rabszolgamunka, nem rabszolga munka

:D

Elnézést!

2012. dec. 15. 20:31
 50/52 A kérdező kommentje:

"Minden irányból átjárható a rendszer"

Ezt nem értem teljesen.

2012. dec. 15. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!