Mikor fogják kiharcolni végre, hogy ne legyen integrált az oktatás? Ez ellen miért nem tüntetnek a magyar gyerekek?
Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 18:26
11/52 anonim válasza:
Nem szakmailag, hanem etnikailag. Nem az SNI gyerekekre gondolsz (függetlenül a nemzetiségétől), hanem egy teljes etnikumra. Innentől egy nem iskolaszervezési és pedagógiai vélemény, hanem sima rasszizmus.
12/52 A kérdező kommentje:
jajj, ne!nem vagyok rasszista.és kikérem magamnak!
2012. dec. 15. 18:42
13/52 anonim válasza:
Merthogy az integráció nem cigány-, hanem SNI-jelenség. És pont.
14/52 anonim válasza:
Rasszista vagy pedig, ez elég egyértelmű!
15/52 A kérdező kommentje:
Az integrált oktatás akkor működne, ha a cigányság nem lenne abban az állapotban, amiben jelenleg is van.Ezt azért állítom, gondolom, mert külföldön az integrált oktatás valamiért működik.
a fegyelmezés valamiért nem megoldható, fegyelmezési problémáik vannak
2012. dec. 15. 18:48
16/52 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy miért nem lehet megérteni, hogy nem vagyok rasszista.és kikérem magamnak újra!
2012. dec. 15. 18:49
17/52 A kérdező kommentje:
Miből szűrték le, hogy rasszista vagyok?nem értem.
2012. dec. 15. 18:50
18/52 anonim válasza:
Abból, hogy nem problémáról és problémás diákokról beszélsz, hanem cigányokról.
A két csoport nem fedi egymást, akármennyire is szeretnéd.
19/52 A kérdező kommentje:
:D
ha kapok egy magyarázatot, akkor talán elhiszem, hogy rasszista vagyok.de előre elmondom, hogy nem fog sikerülni.
senkit sem gyűlölök.
én csak sajnálni tudom őket
és félek a közös jövőnktől
2012. dec. 15. 18:53
20/52 A kérdező kommentje:
azért beszélek a cigányokról, mert ők azok, akik fegyelmezhetetlenek azokkal az eszközökkel, amikkel a pedagógusaink bírnak
2012. dec. 15. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!