Mikor fogják kiharcolni végre, hogy ne legyen integrált az oktatás? Ez ellen miért nem tüntetnek a magyar gyerekek?
Akkor "árnyaljuk" tovább a kérdést: Mi van azokkal a kisebbségi diákokkal aki jól viselkednek, közepes vagy jó tanulók? Őket is el kéne különíteni?
Mert ez nem egyértelmű a kérdés alapján? Itt úgy van felvetve, hogy jól tanuló magyarok, idióta kisebbség és ez alapján kell "szelektálni".
Hagyjátok, nincs értelme vele vitatkozni, eleve nem értem, minek írt ki kérdést. Eldöntötte már rég, neki ez a véleménye, ennyi.
Beszűkült gondolkodású, buta ember.
nem értem, hogy mért lennék beszűkült.nyitott vagyok.a kérdés pedig arra vonatkozott, hogy miért nem tüntetnek, állnak ki magukért.
erre eddig egy választ kaptam.
azokkal a cigányokkal?
felvételi beszélgetés
ahogy korábban volt.
a tanári testület dönthessen arról, hogy kit vesznek fel és kit nem
és ne határozzák meg a minimum számokat, hogy 40%
(utolsó válaszolónak pedig köszönöm az "értelmes, jól megalapozott" hozzászólását
Belőled süt az értelmetlenség, ne is haragudj, a kérdésed úgy hülyeség, ahogy van.
Nincs miért lázadniuk, mert így, ebben a formában nem probléma az, amit írsz.
Lenne értelme a kérdésnek, de mindenképpen máshogy megfogalmazva.
Csak te arra sajnos képtelen vagy, pedig itt páran próbáltak rávezetni... Szánlak.
ez most nagyon fájt.:((
egyébként ezeknek a hozzászólásoknak van valami értelme?azt hiszi, hogy célt ér?és milyen célt?
legegyszerűbb.
de nem a legigazságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!