Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az utolsó pillanatban döntők...

Az utolsó pillanatban döntők tömege, hogy fog tudni regisztrálni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, meg fogják-e tudni oldani, ha az utolsó napon akarnak majd az emberek tömegesen regisztrálni? Miből gondolják, hogy naponta egyenletes lélekszámban fognak jelentkezni?
2012. dec. 13. 11:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%

"Miből gondolják, hogy naponta egyenletes lélekszámban fognak jelentkezni?"

Ha a kormányra gondolsz, akkor ők nagyon jól tudják, hogy nem fognak tudni már regisztrálni. Ez a lényege az egész regisztrációnak, hogy azok már ne is szavazhassanak! :)

2012. dec. 13. 11:48
 2/25 anonim ***** válasza:
24%
Lesz 8 hónap regisztrálni! Aki ennyi idő alatt nem képes eldönteni, hogy akar-e szavazni, az ne is szavazzon!
2012. dec. 13. 11:57
 3/25 anonim ***** válasza:
65%
most mér ne szavazzon az utolsó pillanatban ha jól esik?
2012. dec. 13. 12:13
 4/25 anonim ***** válasza:
68%

"az ne is szavazzon"

Ennyit az állampolgári jogokról. :)

2012. dec. 13. 12:14
 5/25 anonim ***** válasza:
85%

Aki már most tudja hogy kire fog szavazni és garantálja hogy nem változik meg a szavazata 2014-ig az, már bocs, de egy pártkatona és pont nekik nem kéne szavazniuk!

Lévén aki nem a további másfél év tettei alapján ítél(ami persze lehet végül ugyan az a párt mint akire most szavazna) az nem racionálisan hanem elvakultan dönt!

Értem hogy sokan miért vannak egy diktatórikusabb beállítódás mellett!

Hisz aki már mondjuk 15 éve ugyan arra szavaz, függetlenül a tettektől azt semmi, és komolyan, semmi nem tántoríthatná el a pártjától!

Szóval az utolsó pillanatban döntőkkel nekem semmi bajom!

Másfelől a mostani helyzetben is látható hogy sokan valóban bizonytalanok. Vagyis csak akkor szavaznak amikor olyan párt jön akiben valamiért bíznak!

Nem véletlen hogy Bajnaiék nem nagyon loptak szavazatot senkitől mert nagyrészt bizonytalanok mentek hozzájuk. Mint ahogy a jobbik szavazói között is sok volt a bizonytalan és nem csak a fidesztől "loptak" szavazókat!

2012. dec. 13. 12:26
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Vajon hány ember van aki már Májusba tudja hogy mit fog venni karácsonykor a szeretteinek? max a lakosság 5%.

Hiába van 8 hónap, ha az ember már csak olyan hogy nem szeret olyan dolgokkal foglalkozni ami nem aktuális.

Szerintetek hányan fognak jövő ilyenkor vagy őssel regisztrálni. Szerintem alig alig. Majd februárba már indulgat. De az utolsó hónap lesz a durva, az utolsó hét meg a katasztrófa. Az emberek meg belefásultak a politikába és ha azt látják hogy nem egyszerű, akkor már nem is regisztrálnak.

Ez a Fidesz javára hajtja a vizet.

Persze előbb utóbb fordul a kocka, akár mit kitalál a Fidesz, és akkor lehet hogy el is tűnnek.

Mert ez az a fagyi ami vissza nyalhat!

2012. dec. 13. 12:29
 7/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem szavazni kell, hanem regisztrálni! A regisztráláskor még nem kell szavazni! Attól, hogy regisztrálsz, még bármelyik pártra szavazhatsz majd. Akit egy kicsit is érdekel az ország sorsa, az regisztrál, majd pedig szavazni is elmegy! Ez ilyen egyszerű! Nincs ebben semmilyen korlátozás!
2012. dec. 13. 13:05
 8/25 anonim ***** válasza:

"Lesz 8 hónap regisztrálni! Aki ennyi idő alatt nem képes eldönteni, hogy akar-e szavazni, az ne is szavazzon!"

A kérdés arról szól, hogy hogyan tudják megoldani az utolsó nap a regisztrációt ha tömegesen akkor akarnak regisztrálni. Ha nyolc hónap van rá, akkor bárki dönthet úgy, hogy akár az utolsó órában regisztrál. Erre én is kíváncsi leszek mit lépnek. Eleve nehéz lesz megoldani a jegyzőnek a regisztrálást még akkor is ha arányosan eloszlik a lakosság.

2012. dec. 13. 14:40
 9/25 anonim ***** válasza:

Én regisztrálok mindenképpen, aztán majd meglátom, elmegyek-e szavazni. Ezt javaslom mindenki másnak is.

Úgy tudom nincs büntetés, ha nem szavazol, pedig regisztráltál.

2012. dec. 13. 14:44
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
Az ügyfélkapun nem kell sorban állni regisztrálni. Ajánlom mindenkinek.
2012. dec. 13. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!