Jobbik-tag vagyok, hol tudok @jobbik.hu-s email-címet regisztrálni?
Valóban nem náci vagy, hanem 1 kib@szott rasszista! A jobbikos mail címet meg mégis hogyan akarod használni? Ha vmi oknál fogva megadod az email címed(bank, biztosító akármi), hülyének fognak nézni, hogy ilyen címet adsz meg. Mint pl az a nő, aki a vadmacska@gmail.com címét adta meg...SZÁNALMAS
Jah a kis szar pártod soha nem lesz hatalmon...
Miért ki lesz ha nem a Jobbik?
Fidesz? ugyan már ezt ti sem gondolnátok komolyan.
Mszp? Hát aki arra szavazz az egy hazagyűlölő cigány.
Lmp? Még mindig túl kicsi ahhoz.
DK? 5% nem lehet nyerni.
Jesz? Még mndig túl pici.
Egyéb? Na az már hülyeség.
szerintem kérdezz meg egy másik jobbik-tagot :P
de valóban nem vagy túl élelmes, sebaj, legalább nem lógsz majd ki a sorból :)
Kizárólag a domain tulajdonosa tud neked ilyet adni. Bár nem akarok ötleteket adni, de nem lenen jobb mondjuk a szebbjovot@gmail.com illetve jelen esetben persze magyar szolgáltató kell mert hát mégis hogy veszi az ki magát, hogy nem magyar, szebbjovot@freemail.hu, bár nem tudom, hogy ott mennyi a külföldi részesedés. Mennyi a megengedhető egy párttag számra?
Bocs tényleg nem akarlak nagyon cikizni a pártállásodért, mindenkinek szíve joga hinni eszmékben, de azt azért ne felejtsük el, hogy a hazafiasság zászlaja alatt igen sokan meneteltek már vágóhídra a történelem során, és hidd el akik őket kísérték azok sem mosolyogtak feltétlenül.
Tarts fenn helyet az elmédben a tévedésnek, és a szívedben a szeretetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!