Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme van a nácizásnak,...

Ozmium42 kérdése:

Mi értelme van a nácizásnak, nyilasozásnak, fasisztázásnak?

Figyelt kérdés
Attól, hogy valaki antiszemita, tehát mondjuk utálja a zsidókat (vagy a zsidók utálják őt, mert bírálni merészelte őket), mi köze lesz az illetőnek a fenti ideológiákhoz, sőt pártokhoz? Bárki utálhatja a zsidókat, vallástól, politikai nézettől, nemzetiségtől függetlenül, gyakorlatilag bármi okból, és akkor tegyük fel, hogy konkrétan ez az egy közös nevezője lesz a fenti eszmékkel, de eredetileg ezek sem a zsidó kérdés körül forogtak főként, meg többnyire az antiszemiták sem következetes szélsőjobboldaliak, akkor miért van az, hogy antiszemita = náci (stb)?
2012. dec. 5. 00:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
2012. dec. 5. 01:08
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Olvasd és hüledezz!

Hasonlítsd össze az itten legelvakultabb hsz-t és a cionista portál agresszivitását.

"A Jobbik csak azt akarta tudni hogy ki a zsidó a parlamentben és kinek van kettős állampolgársága, ami veszélyes lehet. Nem is kell bizonyítani hiszen Izraelben sem lehet senki a parlament tagja a kettős állampolgár"

De olvasd el a fröcsögést és a képes illusztrációt!

[link]

2012. dec. 5. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, de én holnap egy horogkereszttel a homlokomon fogok a munkahelyemen megjelenni, tiltakozásul az ellen amit a zsidók művelnek.
2012. dec. 5. 01:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom, de én holnap egy horogkereszttel a homlokomon fogok a munkahelyemen megjelenni, tiltakozásul az ellen amit a zsidók művelnek."

Komoly munkahelyed lehet...

2012. dec. 5. 04:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Azért a zsidózás még mindig jogosabb, mint a nácizás
2012. dec. 5. 12:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés mi jogos, hanem hogy mi hasznos. És kinek.

Nem attól lesz valaki antiszemita, cionista, rasszista, hogy utál egy embert, különösen, ha (vélt vagy valós) oka van rá.

Ezek az izmusok egy szemléletet tükröznek, amelyek lényege, hogy mindegy mit teszel, ha nem az én csoportomhoz tartozol, gyanús vagy. És jó nem lehetsz. Ártalmatlan még csak csak, de ez is nehezen hihető. Tehát a hovatartozás meghatároz és más nem számít. Ha akad ellenpélda, az is az ellentábor munkája. Olvass végig ilyen írásokat, látszólag szelíden, vagy vadul dühöngve, érdektelen, mert a mondanivaló azonos. És a másikban mindig igazolást lát a saját tetteire.

2012. dec. 5. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!