Mi értelme a "Nácik Haza! " felkiáltásnak a tüntetéseken?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 20:53
1/12 anonim válasza:
az hogy a gyűlölködésükre senki sem kíváncsi
2/12 A kérdező kommentje:
De nem érted a kérdés lényegét? Ha valaki ugye náci az a saját hazájában tiltakozik az idegenek a betelepülők ellen. Szóval nem paradox ez kissé?
2012. nov. 29. 21:01
3/12 anonim válasza:
Eredetileg a nácik országa Németország. Egyébként nem hiszem, hogy országra vonatkozik, hanem a lakóházra.
4/12 anonim válasza:
Semmi. Ezt a magukat antifasisztának nevező csoportok szokták kiabálni. Ezekben az emberekben nem kell értelmet keresni, hiszen még azzal sincsenek tisztában, hogy a nácikkal van -e bajuk vagy a fasisztákkal.
5/12 anonim válasza:
A fasiszták fogalom helytelenül minden jobboldali diktatórikus eszme gyűjtőnevévé vált. Ez olyan, hogy minden baloldali kommunista. Ezt is azok mondják, akik nincsenek tisztában a dolgokkal.
6/12 A kérdező kommentje:
"Egyébként nem hiszem, hogy országra vonatkozik, hanem a lakóházra."
Tehát ezzel arra akarják őket felszólítani, hogy hagyják el a helyszínt?
2012. nov. 29. 21:07
7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy engem tényleg a "Ruszkik haza!" mondatra emlékeztetett emiatt országra gondoltam és ezért nem értettem.
2012. nov. 29. 21:18
8/12 anonim válasza:
"az hogy a gyűlölködésükre senki sem kíváncsi"
Ezt a hozzászólást csak azért tartom értelmetlennek, mert ők meg épp az általuk gyűlölt csoportok gyűlölködésére nem kíváncsiak, tehát ismét csak egy a tyúk és a tojás esetéhez hasonló kronológiai vitát indítanánk el ezzel.
9/12 anonim válasza:
Miért az országodban nem mehetsz haza? Basszuskulcs, én minden délután hazamegyek a lakásomra. Nácik haza = náci ideológiával szimpatizáló emberek, szíveskedjenek hazasétálni. Ez a szó nemcsak az országra vonatkozik.
10/12 anonim válasza:
"Mi értelme a "Nácik Haza! " felkiáltásnak a tüntetéseken?"
Magukban beszélnek. Ilyen ****ék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!