Támogatjátok, hogy az állam megveszi az EON-tól a nagynyomású gázhálózatot és a földgáz tározókat?
Egy működő országban támogatnám, de egy olyanban amit csak pár balkáni ország és a ruszkik köröznek le korrupcióban? Ahol a legnagyobba lopás és hozzá nem értés állami szektorban?
Hát izé.
Nem tudom, mert nem kielégítő az ügyben a tájékoztatás. Megnéztem vagy 10 portált, de mindenütt csak ugyanaz a semmitmondó sablonszöveg jelent meg. Sehol nem írták pl., hogy miből és mennyiért veszi meg ezt a céget az állam. Miközben elemi dolgokra nincs pénz, a közszférában 7 éve nem emeletek béreket stb., akkor erre mitől van? Azt láttam, hogy Orbán nagyon lelkes, de mit szól ehhez a másik fél? Ők akarták eladni? Vagy ez egy rájuk erőltetett államosítás-szerű unortodox lépés?
És miből fogja ez után az állam folyamatosan működtetni a gázberendezéseket? Olcsóbb vagy drágább lesz ettől a gáz? Ez utóbbiról a kormánypárti oldalak kedvezően vélekednek, de nekik meg nem hiszek. Nem lehet, hogy csak az állami korrupció nő tőle?
Sajnálom, hogy csak kérdéseket tudtam feltenni, talán majd jönnek válaszok is.
Nem támogatom, mert nem lesz miből üzemeltetni! Ahogy a többi állami céget sem tudják üzemeltetni.
Majd megveszi az államtól Simicska vagy valamelyik Fideszes haver, és az jóval drágábban üzemelteti majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!