Cigány is lehet rasszista? A cigány gyilkosságok 99%-a cigány elkövetők.
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 15:25
21/24 anonim válasza:
Ha a magyar nem szereti a cigányt akkor rasszista. Szerintem ha a cigány nem szereti a magyart akkor ő is rasszista!
22/24 anonim válasza:
bárki lehet rasszista.Aki rasszista az csak a saját vallását vagy etnikumát(bőrszín ember típus) fogadja el és a többit elítéli.
23/24 Vadmeggy válasza:
A cigány gyilkosságok elkövetői azért ilyen nagy százalékban cigányok, mert ők egy zárt közösség, egymással érintkeznek, így nyílván a főbb konfliktusok is közöttük jönnek létre. És mivel agresszív buta lények többnyire a konfliktusokat erőszakosan oldják meg.
24/24 anonim válasza:
Az én értelmezésem szerint úgy értetted hogy cigányok érezhetnek-e gyűlöletet a bőrszínűk vagy más egyéb dolog miatt ugyancsak cigányok ellen. Szerintem előfordulhat, bár gyakoribb ha a fehéreket gyűlölik. Mert a fehérek többsége is gyűlöli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!