Cigány is lehet rasszista? A cigány gyilkosságok 99%-a cigány elkövetők.
Persze hogy lehet...a rasszizmus nem függ a származástól...
A legfurcsább rasszizmus Izraelben a falassák elleni megkülönböztetés...
Melyik miatt hangosabb a sajtó...no ez sajtó függő. Az meg mástól függ.
A kérdés nem valami jól érthető, de igen, miért ne lehetne.
Van cigány aki lenézi, utálja a fehér embert, és van cigány aki a többi cigányt utálja, amiért azok bűnöző életmódot folytatnak. Ez most meglepő volt, kérdező? Mert az baj, ha igen.
Ha meg cigány öl cigányt, inkább az eseteket kellene elemezni, hogy melyik-miért történt, minthogy itt megkérdezd: rasszisták voltak mind egy szálig?
ha mi rasszisták leszünk attol hogy lecigányozzuk öket mert az a magyar elnevezésük és én nem fogom a saját nyelvükön mondani hogy roma hát akkor ök nem rasszisták mert azt mondják ránk hogy magyar?!!!!dehogynem!!!amugy lehet azért vannak a gyilkosságok hogy egyre több figyelmet kapjanak!(és megis kapják) :(
amikor engem kövel megdobáltak a suliba akkor miért nem csinált senki semmit? :'(
Ohh hogy ne lenne közöttük rasszista !
Sőt talán több is mint fordítva, csak a kisebbségekre nem szokták használni ezt a jelzőt!
Nem véletlenül kérdeztem így :-)
Éltem köztük 11 évig és nagyon jól tudom, hogy az egyik cigány gyűlöli a másikat.
Beás a nem beásat.stb..
Egy fehér ember nem tudja úgy utálni a cigányokat, mint a cigány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!