Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon kiket utálnak...

Magyarországon kiket utálnak jobban a zsidókat vagy a cigányokat? és miért van ez a faji ellentét?

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 20:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
3%

"Magyarországon kiket utálnak jobban a zsidókat vagy a cigányokat? és miért van ez a faji ellentét?"

Egy népcsoport, tehát egyformán.

Még a viselkedésük is azonos.

2012. nov. 30. 22:41
 22/29 anonim ***** válasza:
69%

Sajnálom, hogy sokan abban a tudatban élnek, hogy az életük 100%-ban irányítva van, és rajtuk semmik sem múlik, ha esetleg jobbá szeretnék tenni azt.

Az igaz, hogy az állam, a gazdasági helyzet, a pénzügyi világ nagy bajban van most, nagy a munkanélküliség, de butaság ezekért egy népet/vallást hibáztatni, nevezetesen a zsidókat.

A nem zsidó és zsidó emberek között is vannak ugyanúgy jó és rossz emberek, mint bármely más nemzetiségben. Több a bankár és pénzügyi szakember, de miért? Mert a zsidó nép egy okos nép, gyerekkoruk óta arra vannak nevelve, hogy a tudás hatalom, ezáltal okosabb emberek kerülnek ki közülük és magasabb pozíciókba kerülnek.

A gazdasági válság kirobbantásához nem kell zsidónak lenni, elég ha van egy befolyásos embernek 1 millió svájci frankja, nyilatkozik valami hülyeséget amitől felmegy az árfolyam, majd akkor váltja át forintba. Erre akárki képes aki a megfelelő pozícióban van és van egy kis esze és kellően gátlástalan, de ez nem faji vagy vallási kérdés.

2012. dec. 1. 01:22
 23/29 anonim ***** válasza:
71%
A ciganyokat utaljak szerintem tobben. Egy sokkal kozvetlenebb veszelyhelyzetet alakitanak ki mint a zsidok. A zsidok amolyan okos csalok. Legalis bunozok, na persze nem mind. De mivel minden mas nepet leneznek, igy konkretan csak egymasnak segtenek. Igy mar ez is veszelyes rank nezve. Kulon szavuk van amugy a nem zsidokra, es ez egy negativ lenezo kifejezo. (ezt egy zsido mondta nekem).
2012. dec. 1. 01:31
 24/29 anonim ***** válasza:
80%

Mert mind a kettő népcsoport kultúrájában benne van az, hogy elkülönülnek a társadalom többi tagjaitól.

Az egyik a "kiválasztott nép", akik meg vannak győződve róla, hogy mindenkinél különbek, ennél fogva lekezelőek, és arrogánsak a társadalom többi tagjaival. Ezen kívül sokuk helyezkedik el az üzleti szférában, pénzre és hatalomra szert téve, amivel aztán irigységet váltanak ki sok emberből, másrészt pedig befolyással is vannak sok ember életére.

A romákról nem kell sok szót tenni, már leírták előttem. Beilleszkedni képtelenek, a társadalmi szokásaik eltérnek a civilizált társadalmakétól, iskolázatlanság, bűnözésre való hajlam, stb....

Sokszor elhangzik, hogy a "cigánybűnözés" mint olyan nem létezik, hanem a probléma társadalmi probléma a mélyszegénységben élők körében. Azért azt összeszámolnám, hogy mennyi mélyszegénységben élő magyar, és mennyi roma ember van, mert biztos találni ugyanannyit a 9 milliós magyarság között, mint a fél- 1 milliós cigányság között, a börtönökben mégis túlnyomórészben vannak a roma származásúak. Így nem állja meg a helyét az, hogy ez nem "faji eredetű".

2012. dec. 1. 09:41
 25/29 anonim ***** válasza:

Egyiket sem utaljuk, amennyiben normalis emberröl van szo- bar sajn, os ez romak eseteben mar faji alapon ki van zarva. Ha valaki ciganynak születik, annak genetikailag halmozottan hatranyos a helyzete, a beltenyeszet miatt.

Zsidokkal nem volt soha szemelyes problemam, mivel vagyok annyira intelligens, hogy üzletileg ne tudjanak atverni.

Soha nem vettem fel semmilyen hitelt, nem jarok mekdonalszba, nem vedelek kolat. A zsido nep nem feltetlen okosabb (söt) viszont gatlastalan az üzleti eletben. Mas vallasa miatt lett belöle penzügyi zseni, mivel a keresztenyeknek tilos volt regen penzt kamatra kölcsönözni.

Nekem is vannak zsido öseim. Vannak zsido barataim is, akik rettenetesen gatlastalanok es erkölcstelenek az üzletben. Sajnos,

2013. máj. 13. 22:10
 26/29 anonim ***** válasza:

Elolvastam a válaszokat és a válaszok pontozását, ezek alapján merem kijelenteni, hogy a cigányokat utálják itthon az emberek. Azt hiszem ezt nem is kell magyarázni, józan ésszel érthető, hogy miért.

A zsidó átlag emberrel viszont semmi baj nincs. A cionizmussal már inkább, de az nem az átlag zsidók szintjén jelenik meg és erről kevesen tudnak, ezért van a sok hülye antiszemita, akik lényegében a cionistákat segítik abban, hogy még több filoszemita(zsidóbarát) legyen.

A rasszizmus meg más kérdés, aki rasszista az nem tettek vagy vallás alapján, hanem rassz alapján ítéli el a másikat.

2013. jún. 9. 03:59
 27/29 anonim ***** válasza:
9%
Nincs kivétel:)a zsidókat fejbe a cigànyokat is fejbe lőni! Heil hitler!
2015. szept. 5. 08:53
 28/29 anonim ***** válasza:
21# ekkora hulyeseget reg hallottam, ugyan azok.. Pff.. Egyebkent a barati koromben, ezt menonek tartjak, hogy a zsidokat utalni kell.
2016. jún. 30. 09:51
 29/29 xxxcsillag válasza:
Van aki mindkettőt, sőt ehhez még hozzájön esetleg a kinai, néger, orosz, stb.
2016. júl. 5. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!