Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon kiket utálnak...

Magyarországon kiket utálnak jobban a zsidókat vagy a cigányokat? és miért van ez a faji ellentét?

Figyelt kérdés

2012. nov. 28. 20:36
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Azt gondolom ha valaki azt mondja hogy magyar akkor nem magyar fajtára gondolnak az emberek,hanem arra a közösségre, ami a magyarokat jellemzi. Így van ez mindennel ..
2012. nov. 29. 10:33
 12/29 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem a magyarok többsége a cigányokat utálja jobban, mert a mindennapi élet során látni, hogy a bűncselekmények elkövetői, a betörők, tolvajok, 95%-ban cigányok. Én se szeretem őket.

A zsidógyűlöletet megmondom őszintén nem értem, ez csak a szélsőjobb által kitalált politikai duma. Hitler elkezdte a zsidókat okolni mindenért, mert a zsidók általában kereskedők és jómódúak voltak. Szerintem kevés olyan ember van akinek zsidó ember okozott volna bajt, szóval ez teljesen alaptalan.

2012. nov. 29. 14:04
 13/29 anonim ***** válasza:
18%
Utolsó: Akkor én jelentkeznék. Nekem személy szerint rengeteg bajt okoztak. Ezért utálják őket jobban.
2012. nov. 29. 14:13
 14/29 anonim ***** válasza:
60%
Milyen bajt okoztak neked és honnan tudod, hogy zsidók voltak?
2012. nov. 29. 17:00
 15/29 anonim ***** válasza:
61%

Sz1u válasza

"Intelligencia? Empátia? Iskolázottság? ...vagy mindezek együttes hiánya?"

Ne is haragudjál ,de a cigányok lopnak mindent amit csak lehet. Nekem is lopják a kukoricát, ezért utálom őket. Hogy toleráljam a veszteséget? Vagy tudom bumm a fejbe.

2012. nov. 29. 19:17
 16/29 anonim ***** válasza:
55%
Miért szerepel a cimkék között a "Jobbik" szó?
2012. nov. 29. 20:27
 17/29 anonim ***** válasza:
65%

Zsidókkal nekem személyszerint nincsen semmi bajom,azt se tudom hogy ki zsidó és ki nem,bár vannak olyanok akiknél nagyon kiütőek ezek a jegyek:D

Nekem nem ártottak semmit

Na de a cigányok...az egész más helyzet

Nem szeretem őket,és nem a bőrszínük miatt...

iiMindig ordibálnak,hangoskodnak,kötözködnek,lopkodnak,gyilkolásznak,stb..képtelenek normális emberként élni,olyanok mint egy majom horda

Akár egyetlen familia tönkre tud tenni egy egész környéket

Meg hát a politika is erősen rájátszik ezekre a feszültségekre,ha bejönnek a házadba lopni és esetleg elvered őket akkor téged visznek be,mert milyen dolog az hogy ok nélkül bántod a szegény kirekesztett kissebbséget

Pumpálják beléjük a sok milliárdot felzárkóztatás gyanánt,ingyen házakat kaptak,állatokat,földet gazdálkodni stb...a házakat napok alatt lelakták,az állatokat kb nyersen felzabálták,és pár hét alatt egy szeméttelepet csináltak a környezetükből

Aztán még segélyezzük ezeket a pénzükből...

Ezeknek kidobott pénz bármit is adni,a legjobb az lenne ha kitelepítenék őket valami fallal körülvett gettoba,ahol csak cigók vannak

2012. nov. 29. 21:50
 18/29 Magyarvitéz ***** válasza:
56%
Előzőre válaszolva, hidd el több kárt okoztak neked a zsidók ,mint gondolnád.Az egész világnak kárt okoztak nem beszélve Magyarországról.Vak ember aki ezt nem látja, vagy áldozata a zsidó agymosásnak.És ne mondjátok rám ,hogy rasszista náci ,mert nem ént eszek tönkre a világot ,nem én vagyok undok ,kapzsi ,pénzéhes gazember ,csak utálom az ilyen embereket.És most nem az egyszerű zsidókra gondolok ,hanem a cionistákra.De ha már egy kicsit is ki szeretném fejteni a véleményem ,akkor náci és rasszista vagyok ,akinek 20-as a iq szintje.De nézzetek körül ,nyíljon fel a szemetek és vegyétek észre semmi az igazi helyzet a világban.
2012. nov. 29. 22:49
 19/29 A kérdező kommentje:

Miért szerepel a cimkék között a "Jobbik" szó?

Azért mert minden magyar párt szimpatizánsainak a véleményére kíváncsi vagyok....pl: ott az mszp és a fidesz is...

2012. nov. 30. 06:32
 20/29 anonim ***** válasza:
56%

Ki is az a nép, vallási csoport (?) aki minden népet a rabszolgájává akar tenni? Kinek a kezében van az anyagi, - pénz,- hatalma? Kiknek a kezében a világ bankjai? Kik a világ leggazdagabb emberei? Mind, mind zsidó!!!

Kiknek a kezében a hírközlés, a médiák? Kiknek a kezében az energia ipar, az energia szolgáltatás?

Kik miatt lépett be az USA 1916-ban az I. VH-ba?

Ők irányítják a világot, és rajta keresztül minden embert. Beleértve téged is! A cigányok hozzájuk képest kiscserkészek.

2012. nov. 30. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!