Magyarországon kiket utálnak jobban a zsidókat vagy a cigányokat? és miért van ez a faji ellentét?
Szerintem a magyarok többsége a cigányokat utálja jobban, mert a mindennapi élet során látni, hogy a bűncselekmények elkövetői, a betörők, tolvajok, 95%-ban cigányok. Én se szeretem őket.
A zsidógyűlöletet megmondom őszintén nem értem, ez csak a szélsőjobb által kitalált politikai duma. Hitler elkezdte a zsidókat okolni mindenért, mert a zsidók általában kereskedők és jómódúak voltak. Szerintem kevés olyan ember van akinek zsidó ember okozott volna bajt, szóval ez teljesen alaptalan.
Sz1u válasza
"Intelligencia? Empátia? Iskolázottság? ...vagy mindezek együttes hiánya?"
Ne is haragudjál ,de a cigányok lopnak mindent amit csak lehet. Nekem is lopják a kukoricát, ezért utálom őket. Hogy toleráljam a veszteséget? Vagy tudom bumm a fejbe.
Zsidókkal nekem személyszerint nincsen semmi bajom,azt se tudom hogy ki zsidó és ki nem,bár vannak olyanok akiknél nagyon kiütőek ezek a jegyek:D
Nekem nem ártottak semmit
Na de a cigányok...az egész más helyzet
Nem szeretem őket,és nem a bőrszínük miatt...
iiMindig ordibálnak,hangoskodnak,kötözködnek,lopkodnak,gyilkolásznak,stb..képtelenek normális emberként élni,olyanok mint egy majom horda
Akár egyetlen familia tönkre tud tenni egy egész környéket
Meg hát a politika is erősen rájátszik ezekre a feszültségekre,ha bejönnek a házadba lopni és esetleg elvered őket akkor téged visznek be,mert milyen dolog az hogy ok nélkül bántod a szegény kirekesztett kissebbséget
Pumpálják beléjük a sok milliárdot felzárkóztatás gyanánt,ingyen házakat kaptak,állatokat,földet gazdálkodni stb...a házakat napok alatt lelakták,az állatokat kb nyersen felzabálták,és pár hét alatt egy szeméttelepet csináltak a környezetükből
Aztán még segélyezzük ezeket a pénzükből...
Ezeknek kidobott pénz bármit is adni,a legjobb az lenne ha kitelepítenék őket valami fallal körülvett gettoba,ahol csak cigók vannak
Miért szerepel a cimkék között a "Jobbik" szó?
Azért mert minden magyar párt szimpatizánsainak a véleményére kíváncsi vagyok....pl: ott az mszp és a fidesz is...
Ki is az a nép, vallási csoport (?) aki minden népet a rabszolgájává akar tenni? Kinek a kezében van az anyagi, - pénz,- hatalma? Kiknek a kezében a világ bankjai? Kik a világ leggazdagabb emberei? Mind, mind zsidó!!!
Kiknek a kezében a hírközlés, a médiák? Kiknek a kezében az energia ipar, az energia szolgáltatás?
Kik miatt lépett be az USA 1916-ban az I. VH-ba?
Ők irányítják a világot, és rajta keresztül minden embert. Beleértve téged is! A cigányok hozzájuk képest kiscserkészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!