Én ezért szavazok a Jobbikra. Téged mi győz meg?
6-os
160 áldozat nem elég alap nálad?
Az ő vérük sárból van? Kevesebbet ér a tiednél? Ők nem védhetik meg magukat?
10-dik
Három izraeli halott is volt bizony. De mivel ebben a konfliktusban Izrael az agresszor, az Ő halálukért is a saját kormányuk a felelős. Azt a rakétát nem lőtték volna ki, ha nem bombázzák őket.
Kérdező, ha már egyszer Palesztina-Izrael a téma, nézd meg a csupasz, "kitakart hús" tényeket: mindkét oldalon ártatlan civilek halnak meg. Civilek! Mindkét oldalon öltönyös "úriemberek" küldenek harcba agymosott zombi katonákat, ugráltatják őket, hogy parancsra öljenek - hogy nekik ne kelljen megmozdítaniuk a kisujjukat. Izraeli vagy palesztin vezetőség? Egykutya!
Olyan ez, mintha egy sakktáblán megelevenednének a figurák és vérfürdőbe fordítanák a "nagymesterek" a terepet, mintha csak játszanának egy kicsit, hú.
Tudod, mi a tré? Az, hogy Izrael vezetősége civileket mészároltat le, és ugyanígy, a Jobbik-szimpatizánsok jó része sem visszakozik, simán eszükbe jut, hogy "hú, de klassz lenne széttrancsírozni pár cigányt, zsidót, bzeránst".
Zsidók? Jobbik? USA? Mutass nekem egy olyan vezérkart, amelyik az erőszakra NEM erőszakkal és gennyedző, büdös tetemekkel akar válaszolni!
Látod, ezért ábrándultam ki mindenkiből. A Jobbik is kirekeszt, a Fidesz is kirekeszt, az MSZP-LMP-DK-és-fszomtudja csapatok is kirekesztenek és nincs jobb dolguk az erőfitogtatásnál. Mindegyik idióta társaság paranoid, görcsösen kapaszkodik a "zemberek" hajába, csak közben még simogatnak is.
Fúj, bszki.
"Miért, mert kiállnak a palesztinok mellett, elítélik az izraeli terrort, képeket mutatnak az áldozatokról és megpróbálnak segíteni az áldozatokon? "
Én jobban örülnék, ha a magyarok mellett állnának ki, és nem akarnák gazdaságilag teljesen elszigetelni az országot Észak-Korea módjára.
A videónak csak a címét olvastam el, bőven elég volt.
A Jobbik programja -IV.Béla terv- semmitmondó frázispuffogtatás, nincsenek benne konkrét tervek.
Kíváncsi lennék rá, ha még mindig tartana a Irán-Irak háború, tudod kérdező évekig irtották egymást, nőket, gyereket is, arra is így felháborodnál, vagy csak a zsidógyűlölet beszél belőled?!
Ejnye-bejnye, egy ennyire liberális oldalon ilyen kérdést feltenni... Hülyeség volt :)
Én a Jobbikra szavazok, a többi meg hajtsa tovább a mókuskereket. Itt mindig van 15-20 állandósult anti-Jobbikos, vagy provokáló, akik osztják az észt. De ha a Fidesz csinálta volna azt, amit a Jobbik, akkor az már helyes, és követendő lenne. Vicces :)
Ma csak a Jobbik lenne képes igazán a saját lábára támaszkodó gazdasággá átalakítani a mai bérrabszolga struktúrát.
Még mielőtt!
A Jobbik soha nem mondta:
Ki kell zavarni a multikat.
Ki kell irtani a cigányságot vagy a zsidókat.
stb stb
Ezzel szemben:
Kell hogy az ország gazdasága végre tőkejövedelmeket termeljen, hogy rendelkezzen hozzáadott értékű termeléssel, hogy ne a neoliberális felfogás faék szerű megfogalmazásai szerint lehessen valami hasznos.
A cigányságnak fel kell zárkóznia , ha lehet minél gyorsabban és más alternatívát eddig senki nem mutatott.
A zsidók meg rendezkedjenek a hazájukban és ne itt.
Ha beakarnak fektetni, fektessenek, de annyi joguk lehet mint egy snasz befektetőnek. A külpolitikájukból meg jó lenne ha visszább vennének a cionista vonalból!
Ugyanis a ma zsidóknál ultra nacionalistább nincs a világon.
Az hogy a médiumok szeretik ezeket a dolgokat kiforgatni, csúsztatni, hazudozni, talán nem meglepő, hiszen az elmúlt 22 évben nagyon nagyon jól éltek az adófizetők félrevezetése révén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!