Hazaáruló vagyok, mert nem a jobbikra szavazok?
én sem rájuk szavazok, és nem tartom magam annak..
mostanában egyre többen dobálóznak ezzel felelőtlenül..
igen és az ország 85% hazaáruló, itt valami nem stimmel.
ezzel a dumával ha megmondják, ha nem szavazol a jobbikra, akkor közöd nincs a magyarsághoz, csak szavazatokat vesztenek. a megfélemlítés rossz eszköz a demokráciában.
Nem vagy.
Szebb jövőt, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Nehogy már politikától függjön, hogy ki hazafi és ki nem!.. Nem tudom, de én azokat tartom hazafinak, akik nem ordibálják lépten-nyomon, hogy milyen nagy magyarok, hanem csendben, tisztán magyarként viselkednek és gondolkodnak (anélkül, hogy másoknak ártani akarnának).
Attól senki nem lesz "magyarabb", mert mondjuk a jobbikra szavaz.
Sőt.
"Igen az vagy. És ha most nem nyerünk jövőre már se hazád se otthonod nem lesz. Földönfutóvá válsz."
Én pl a Fidesztől várok egy kicsit kiegyensúlyozottabb, kiszámíthatóbb gazdasági környezetet. Azért az egyéni sorsok, egzisztenciák alakulását nem csak a pártoktól kell várni.
12:25ös és 12:27es két normális jobbikos. 12:26os igazán példát vehetnél róluk!
12:25ös neked és a családodnak is kellemes húsvéti ünnepeket! :)
Amúgy valaki megmondaná nekem, hogy miért kellett lepontozni 12:25öst??
Én sem vagyok jobbikos, de a demokrata szemléletű emberek szerint "szélsőséges" értékeket képviselek még a jobbikhoz képest is.
Bevallom, hungarista vagyok, de a jobbikos ismerőseim ugyanúgy hazaárulóznak engem is, mert nem szavazok a drága pártjukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!