Hazaáruló vagyok, mert nem a jobbikra szavazok?
Szintén jobbikos vagyok, rájuk is fogok szavazni, de senkit nem tartok hazaárulónak, aki másik pártra szavaz.
Szebb jövőt és Boldog nyulat!
Én jobbikos vagyok, mert jobb nincs. Elmegyek szavazni, de nyilvánvaló a végeredmény. Tudjátok mit jelent a hazaáruló szó? Nem azt, hogy nem szavazol a jobbikra. Kicsit unalmasak már ezek a kérdések, senki nem mondott ilyet, ha mégis az valami 15 éves webhitler.
Szálljunk már le a földre emberek!
Nem vagy hazaáruló.
Én nem voltam Jobbikos, belőlem az MSZP csinált azt. Avval, hogy különbséget tett a Magyar Állampolgárok között etnikai alapon.
Magyarázom:
Rokkantnyugdíjasként elvesztettem az állásomat, kaptam egy papírt amivel mentem az önkormányzathoz rendkívüli segélyért. Kiröhögtek, mit képzelek. Nem hívnak orsósnak vagy ilyesmi. Rokkantnyugdíjasnak nem adunk.
A FIDESZ azelőző választáson és utána is azt mondta: Megvédjük a munkahelyket! Én bementem. 12 ember munkahelye volt veszélyben, kértem védjék meg. Válasz: széttárt karok.
Álldott Húsvétot minden Magyar Állampolgárnak!!! (Személyiden rajta van.)
orsós=Orsós.
Bocs, ennyire nem vagyok rasszista!!!
Dehogy vagy az.
Egyes jobbikos "nagy magyar" ismerőseim még azt se tudják ki volt Petőfi, a magyar történelem pedig végképp ismeretlen számukra. Szerinted ők nem azok?
Nem vagy az
idővel úgyis megjön az eszed
Boldog húsvéti ünnepeket
Te viszont normális nem vagy!!!
Sajnos a mondatom elé elfekejtettem idézni:
"Igen az vagy. És ha most nem nyerünk jövőre már se hazád se otthonod nem lesz. Földönfutóvá válsz."
Aki ilyet ír, az nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!