Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jobbikra szavazok, nem...

Ha a jobbikra szavazok, nem lesz még rosszabb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy bizonyos emberektől megvonnak juttatásokat, ill. feltételhez kötik, akkor nem nő meg jobban a bűnözés, mert nincs annyi, amennyi volt ?

Ú, érthető, amit szeretnék kérdezni ?

2010. febr. 20. 20:03
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
címben: mégrosszabb - egybeírjuk. Bocs :)
2010. febr. 20. 20:04
 2/33 anonim ***** válasza:
39%
ezt nagyon jól látod...végre valaki aki megérti....
2010. febr. 20. 20:09
 3/33 anonim ***** válasza:
61%

A legtöbb cigány segély _mellett_ is lop, ráadásul a mostani kormány a megélhetési bűnözés hangsúlyozásával simán erkölcsi feloldozást ad nekik, holott szó nem volt semmiféle megélhetési problémáról.

Mivel a Jobbik nem csak elvenni, hanem nyújtani (szociális kártya, oktatási felzárkóztatás, adókedvezmény, közmunka stb.) is szándékozik, ezért minden lecsúszott/lecsúszófélben lévő, DE becsületesen, munkából élni akaró cigánynak meglesz a lehetősége a felemelkedésre.

2010. febr. 20. 20:10
 4/33 anonim ***** válasza:
68%

Nem!

Ha értelmezed a programját, akkor észreveszed benn hogy szinergikus kapcsolatokra épül. Az első 1-2 év kell hogy a rendszerek átalakuljanak, Eus támogatások, vidékfejlesztés stb. Ahogy a közmunka, és ezzel párhuzamosan indul a rendszerek átalakítása. Úgy hogy még élénkítik is egymást, hiszen mire lesz munkaerő igény addigra indul a segélyért munka. A multi adókból és a kedvezmények eltörléséből 1500milliűárd legalább befolyik amit egyből a foglalkoztatásba akarnak betolni, és ami a kevesebb segélyek haszna azt is.Az állam adósságon is befolyik néhány 100milliárd. Akinek 250e a jövedelme és nem kap pótlékot az meg megérti, vagy nem, de nem fog éhezni!

Ki van találva!

2010. febr. 20. 20:13
 5/33 anonim ***** válasza:
48%
De. Attól félek, még több jobbikos kérdés lesz az oldalon...
2010. febr. 20. 20:14
 6/33 anonim ***** válasza:
72%
Engem kiraboltak a cigányok. A rendőrök ki sem jöttek. Azt mondták megélhetési bűnözés van és ha feljelentem őket még jól meg is vernek! ENNÉL ROSSZABB????????
2010. febr. 20. 20:17
 7/33 anonim ***** válasza:
67%
Ahogy az egyik válaszoló leírta, a 88 oldalas programjuk nem azért lett 88 oldal, mert annyira körbekertelték azt az egy mondatot, hogy "kiirtjuk az összes cigányt oszt jóvan". Ha nem is lehet mindazt, ami abban le van írva, végigvinni egy kormányciklus alatt, azért összességében mégiscsak jobb lehet tőle, nem?
2010. febr. 20. 20:18
 8/33 anonim ***** válasza:
34%
Mégis kitől veszik el a segélyt a 4 gyerekes Kovács Péternétől vagy 4 gyerekes Nagy Istvánnétól. Na szerinted melyikük a cigány, melyik kisgyerek ne kapjon az iskolai étkezéshez támogatást?
2010. febr. 20. 20:19
 9/33 A kérdező kommentje:
Soha nem akartam jobboldalra szavazni, pláne nem radikális jobbra, de történt egy - két dolog, ami miatt elgondolkodtam. Érdekel a véleményetek, mivel én kicsit tanácstalan vagyok :S
2010. febr. 20. 20:20
 10/33 anonim ***** válasza:
52%

De. Attól félek, még több jobbikos kérdés lesz az oldalon...

OKKAL!

2010. febr. 20. 20:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!