Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jobbikra szavazok, nem...

Ha a jobbikra szavazok, nem lesz még rosszabb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy bizonyos emberektől megvonnak juttatásokat, ill. feltételhez kötik, akkor nem nő meg jobban a bűnözés, mert nincs annyi, amennyi volt ?

Ú, érthető, amit szeretnék kérdezni ?

2010. febr. 20. 20:03
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
76%
ennél rosszabb már nem nagyon lehet...
2010. febr. 20. 21:27
 22/33 A kérdező kommentje:

Igaz, hogy ez így nem mehet(ne) tovább. Nem is érdekelne ez az egész, csak most vagyok fiatal. Szeretném, ha a gyerekem boldogabb országban nőne fel, de nekem az is számít, hogy mi milyen körülmények között neveljük, és mit tudunk neki biztosítani. Mert annak ellenére, hogy a férjemmel együtt dolgozunk, a válaszom: semmit ! Hónap végén kapargatjuk a pénzt (főiskolát végeztünk mindketten, hát, nem a pénz miatt :SSS ). A férjem megszállott jobbik-os , én tiszteletben tartom az ő véleményét, én pedig gondolkodom még...

Az a rossz, hogy a külföldre költözésben látom csak a jövőt, de az országomat meg szeretem. Szeretném szeretni :(

2010. febr. 20. 21:30
 23/33 anonim ***** válasza:
63%

Hallod, rengetegen ebben látják a megoldást, h kiköltöznek. Csak olyan szégyelnivaló, h cserben hagyjuk az országunkat ami annyi jót és szépet adott neked. De ha az nézzük h itt elpazarolod az időd, centizgetsz a pénzzel annak sincs értelme. Meg akkor mindenki menjen ki? Nem ez az igazi megoldás. Amit elődeink felépítettek azt veszni hagyjuk. Ők hősi halált haltak a hazáért, mi meg szarunk bele? Sajnos tényleg a kiköltözés a legjobb megoldás, de annak örülök, h azért van büntudatotok, meg szeretitek a Hazátokat. Sajnos manapság az egyén jóléte a közösség jóléte fölé helyezi magát.

De visszatérve mikor lenne rosszabb ha a Jobbik jönne?

Ha előbb riasztaná el a multikat mielőtt nem teremtett feltételeket az uj munkahelyekhez. Ha a cigányokatól megvonna dolgokat, de a munkához jutásukat, felnött életviteli oktatásukat nem segítené elő.

Ha a vállalkozóknak nyomná a kedvezményeket a munkavállalók kárára. Akkor meg a vállalkozók hinnék magukat Istennek

Ha a párt emberei átalakulnának mszp-s korrupt bűnözökké, visszaélnének a hatalmukkak, azt hinnék, nekik mindent lehet.

Ha kultúráltan nem tudnának beszélni a politikusok, csak a gyűlöletet szítanák.

Amugy elszámoltatás tuti nem lesz. Ők is csaltak, meg rengeteg haverjuk van pl a Fideszesek közt. Ha az egyik beköpi a másikat akkor az visszavág, ezért inkább csak a szájuk jár, tudják erre van a nép legjobban kiéhezve.

Ha túl fafejűek, nem elég rugalmasok akkor nem lesz idővel társadalmi támogatottságuk,. és a jó ügyeiket sem tudják véghez vinnié.

2010. febr. 20. 21:51
 24/33 anonim ***** válasza:
100%

De visszatérve mikor lenne rosszabb ha a Jobbik jönne?

Ha előbb riasztaná el a multikat mielőtt nem teremtett feltételeket az uj munkahelyekhez

Te nagyon buta vagy!

2010. febr. 20. 22:02
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
miért is olyan buta?
2010. febr. 20. 22:12
 26/33 anonim ***** válasza:
70%

Az erőszak erőszakot szül.

De szerintetek folytatható ez az eszeveszett segélyezési módszer? Ugye aki nem dolgozik, ne is egyék! Az előző rendszerben nagyon jól bevált ez és a cigányok is dolgoztak! Ma is munkahelyet kell teremteni legelőször és ezután kötelezővé tenni a munkát.

Mert ha ez így folytatódik... Én azt hiszem a munka még tisztességre is neveli az embert. Az megmutatja, hogy igen is meg kell dolgozni az életben azért amid van. De most mégis mi a helyzet? A cigányok csak úgy pénzt kapnak, (többet mint egyes emberek fizetése... ) ezt elverik se perc alatt, aztán tartják a markukat az újabb segélyért, vagy elmennek lopni, mert hát meg sem fordul a fejükben, hogy valamit munkával szerezzenek meg, ha ingyen kapnak pénzt! Ilyen nincs! Mi az, hogy csak úgy segélyt kap? Borsod megyében élek, olyan helyen, ahol elég sok a cigány. Naponta tapasztalok atrocitásokat stb. Egyszerűen aki nem itt él, nem tudja elképzelni mi van itt... ezt nem is lehet elképzelni. Lehet osztani az észt a parlamentből, de azok az emberek lefogadom még soha nem láttak cigányputrit, ami 1 évvel ezelőtt - a cigányoknak "ajándékozás" előtt még gyönyörű ház volt! És az is, amit csinálnak! Nem lehet őket megnevelni, mert olyan családban nőnek fel. Nem tisztelnek senkit és semmit. És egyáltalán semmilyen tervük sincs a jövőre, még csak bele sem gondolnak, hogy ők dolgozni fognak, mert elintézik annyival: "majd megyek a segíjjé" (Ezt gyakran mondták már nekem... )

Tehát ez így nem mehet! Simán dolgozhatnának ők is! Minden munkaképes embernek dolgoznia kéne! El kell érni, hogy munkahelyeket tudjunk teremteni, aztán beszüntetni ezt a dolgot, mert ez nem állapot! Így csak még jobban beléjük van nevelve, hogy nem kell az életben megdolgozni semmiért, mert úgy is kap pénzt! És már csak azért sem megy el dolgozni, mert sok esetben nem kapna sokkal több pénzt 8 óra munkával sem, mint a segély. Itt senki sem kap.

Tehát erőszak még több erőszakot szül? Nem tudom. Csak azt tudom, hogy ezt nem hagyhatjuk így tovább, mert csak még rosszabb lesz. Így is egyre több cigány van (sokak szerint majdnem - nemsokára- 1 millió), és nem dolgoznak! (Tisztelet a kivételnek!)Tehát ezt mindenképpen meg kell szüntetni, mert rettenetesen nagy bajok lesznek! :( Én már csak tudom, itt borsod megye egyik városában... Nem kívánom senkinek, hogy ilyen helyen kelljen élnie, és remélem nem is fog senki! Ne akarjatok olyan helyen élni, ahol mindennapos, hogy: há, téged hátba szúrlak azért az ötszázasért! Vagy: öt óra után ki ne merészkedj egyedül... Vagy rengeteg dolgot mesélhetnék... A volt iskolában az első osztályban ma egy magyar sincs. A másodikban sem. A harmadikban egy, a negyedikben pedig kettő. Az első osztályos gyerekek olyan rosszak, hogy olyanokat beszélnek a tanárnak, hogy: megöllek; felrugdoslak; takarodj, mert kinyírlak te k*rva stb

És volt már olyan, hogy a tanár (aki egyébként jó ismerősöm) könyökig véres karral ment haza, mert a gyerek úgy felhasította a bőrt a körmeivel...

Tehát tennünk kell ellene, hogy ez máshol ne fordulhasson elő!

2010. febr. 21. 00:37
 27/33 anonim válasza:
mindenki azt mondja hogy majd rendbe teszi az országot de mindenki csak ront rajta vmit szentem mindegyik ugyan olyan csak kicsi külümbségek vannak a pártok között.
2010. febr. 21. 03:06
 28/33 anonim válasza:
mindenki azt mondja hogy majd rendbe teszi az országot de mindenki csak ront rajta vmit szentem mindegyik ugyan olyan csak kicsi külümbségek vannak a pártok között.(érted amit mondok? mert én nem)
2010. febr. 21. 03:07
 29/33 anonim ***** válasza:
Akik újra hatalomra készülnek azok már voltak.És elb@szták.Az MSZP 100% san.Szarabb már nem jöhet.De ha ujra a szocik lesznke talán a levegőért is fizetni kell majd.
2010. febr. 21. 06:50
 30/33 anonim ***** válasza:
54%
Drágám! Dolgozol? Tisztességesen élsz? Nem vagy bűnöző? (Figyelem! Nem kérdeztem meg, hogy magyar vagy-e! Ugyanis nem az a lényeg!) Akkor nem lesz rosszabb, sőt.
2010. febr. 21. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!