Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a jobbikra szavazok, nem...

Ha a jobbikra szavazok, nem lesz még rosszabb?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy bizonyos emberektől megvonnak juttatásokat, ill. feltételhez kötik, akkor nem nő meg jobban a bűnözés, mert nincs annyi, amennyi volt ?

Ú, érthető, amit szeretnék kérdezni ?

2010. febr. 20. 20:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Szerintem sok mindenben rosszabb lesz,de egy valamiben jobb.Választásokig nem csak az mszp,fidesz,szdsz,mdf,hülyeségeit kell hallgatni:)))
2010. febr. 21. 14:05
 32/33 anonim válasza:

Szerintem is felháborító, hogy valaki nem dolgozik csak úgy megkapja a segélyt...akkor én miért nem kapok?...anyuék nem tudtnak támogatni,és tanulni szeretnék, mindennap dolgozom suli után...még sem kapok egy fillért sem..ha én tudok napi 7-8 iskola után..nehogy már a cigány ne tudjon dolgozni,akinek ott az egész nap..

Amúgy villamoson stb is csak azt hallani, hogy kiből hogy akarnak pénzt kihúzni, meg hogy 19 évesen miaz hogy csak 1 gyereke van és támadja miatta az egész család,h hogy képzeli...

Ha én tanulok, és én dolgozom, és fáradok, hadd ne más kapja már meg azt amiért én dolgozom meg...

És nem is beszélve arról,hogy egyszerűen viselkedni sem tudnak...oké itt élnek, támogassuk valamennyire, de akkor már méltasson annyira,hogy úgy viselkedik,mint a mi normáink...érdekes...a kínai kultúráltan feltudd szállni valahova, és normálisan tud viselkedni egy intézményben is...neki vajon miért megy?

2010. febr. 21. 18:43
 33/33 anonim ***** válasza:
orkok. De nem lehet egy kalap alá venni mindet, amelyik normálisabb azt tényleg normálisan kéne kezelni. Szörnyű, h mennyire nem látják magukat. Én is azt mondom messze innen alakítsanak egy országot vmi szigeten, és nem érdekel mit csinálnak. Visszasírnák ezt a Magyarországot, meg dolgoznának a segély feléért is!
2010. febr. 21. 21:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!