Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy átlagos külsejű ember a...

Egy átlagos külsejű ember a főnököd. Rendszeres szexért, hogy megkapd / megtartsd / a munkád, bevállalnád a szexet?

Figyelt kérdés

Igen vagy nem .

Milyen meggondolásból ?

Szerinted a magyarok hány százaléka vállalna ilyet ?

NEM BUJTATOTT PROSTITÚCIÓRA GONDOLTAM, HANEM A FŐNŐK ... NYALÁSÁRA.

2012. nov. 26. 20:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Bevallottam, hogy igen. Ezért le lettem szavazva. Nagyon fantasztikus, hogy elvileg mindenkiben ekkora a "tartás." Benne csak akkora, hogy ha törik, ha szakad nem engedem utcára kényszerülni a családomat. Nem lopnék, nem csalnék, de megtennék mindent. Ó, és ami a legfontosabb: diplomás leszek maholnap, és lesz szakmám is a jövő hét végére. Ha ez tanulatlanságnak számít...
2012. dec. 2. 18:52
 22/26 anonim ***** válasza:
79%
Bárki, aki már valaha is dolgozott alighanem első sorból is láthatta, hogy nemhogy az átlagos külsejű, de még az az alatti nagyfőnökök kegyeiért is ölik egymást a hölgy kollégák. Az enyémnél például addig tepert az egyik, amíg ki nem túrta az igazgató előző feleségét, és nem ő lett az új. Szóval erről ennyit.
2012. dec. 2. 19:15
 23/26 A kérdező kommentje:

Nekem három szakmám van, és munkanélküli vagyok.

Tehát nem képesítés kérdése, hogy van e munkád.

Ha valaki eladja magát az általában kényszer.

Végül is nem tudom ki csinálja jól.

A baj ott van, hogy sokan elfelejtik hogyan érték el a célt. Ha nem felejti el AKKOR tisztelni fogja azt aki munkája révén akar érvényesülni.

TEHÁT MINDEGY HOGYAN JUTOTT FEL, AZ A LÉNYEG OTT HOGYAN VISELKEDIK.

Ne feledd a MAGYAR POLITIKA témakörben vagyunk!

A vezetőink többsége ..... ( EZEK SZERINT )

2012. dec. 3. 12:30
 24/26 anonim ***** válasza:

"ha törik, ha szakad nem engedem utcára kényszerülni a családomat. Nem lopnék, nem csalnék, de megtennék mindent."

Pont erre irányult a kérdés, hogy kinél mi a prioritás. Nyilván mindenki kényszerhelyzetben cselekedne, én pl azért írtam hogy felállnék és mennék, mert megtehetem, de semmi kiutam nem lenne, először csalnék, aztán lopnék, és csak utána szopkodnék vörhenyes alexander körtéket, meg kömörcös szafaládét a főnök gatyájából.

2012. dec. 3. 12:55
 25/26 anonim ***** válasza:

"vörhenyes alexander körtéket, meg kömörcös szafaládét a főnök gatyájából."

Micsoda költői hasonlat :D

2012. dec. 3. 17:49
 26/26 anonim ***** válasza:
Profán lesz a válasz, de azért ez függ az adott munkakör anyagi javadalmazásáról. Normális ember, normális esetben természetesen kikérné magágak, de gondolom, hogyha nem vagyunk képmutatók, akkor belátjuk, hogy talán van az a pénz, amiért más út nem lévén esetleg az ember továbbmegy a munkaköre határain. De NEM ÁTLAG magyarfizetéses, 15 éve elakadt nominál értékű szutyok balkán kicsikicsi fizetésre gondolok.
2013. febr. 5. 14:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!