Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy átlagos külsejű ember a...

Egy átlagos külsejű ember a főnököd. Rendszeres szexért, hogy megkapd / megtartsd / a munkád, bevállalnád a szexet?

Figyelt kérdés

Igen vagy nem .

Milyen meggondolásból ?

Szerinted a magyarok hány százaléka vállalna ilyet ?

NEM BUJTATOTT PROSTITÚCIÓRA GONDOLTAM, HANEM A FŐNŐK ... NYALÁSÁRA.

2012. nov. 26. 20:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

"Nem, nem tenném meg,de látom a környezetem."

És biztos, hogy azért szexel a főnökkel (ha egyáltalán szexel), hogy ne rúgják ki? Az nem lehet, hogy esetleg tetszik neki? Csak kérdezem. Engem is hoztak már össze a főnökömmel, pedig Isten bizony még csak egy csók sem volt közöttünk soha.

2012. nov. 26. 20:48
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Ez a kérdés mostan arra vonatkozik, hogy ki mekkora k*rva tetszik lenni?

# 6:

Aztán lesnél, amikor elhajt a bíró, mert a fickó engedélye nélkül készült felvételt nem használhatsz fel bizonyítékként. Persze olyanról se halottam még, hogy egy nő ne nyert volna meg akármilyen szexuális zaklatási pert.

2012. nov. 27. 10:09
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
előző: ja, ha engedélye nélkül felveszel valamit, az bűncselekmény, ha meg szexelnie kell vele, hogy megtartsd a munkád, az nem? vajon melyik a súlyosabb?
2012. nov. 27. 11:24
 14/26 anonim ***** válasza:
74%
Igen. + felvenném videóra és utána ezzel zsarolnám a magasabb bérért. Taktikázz!
2012. nov. 27. 18:54
 15/26 A kérdező kommentje:

Nem mindenkivel értek egyet.

DE ... NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY JÖNNEK AZ ŐSZINTE VÁLASZOK.

2012. nov. 28. 08:56
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Mert inkább éhezek két hétig, majd alszom az egyik barátnőmnél, amíg nem találok új munkát - a testem az enyém, kész. Ha ez történne, kapnék egy ilyen 'tuti' ajánlatot, már lépnék is tovább és közben felnyomnám a drágaságot, hogy legalább mások ne szívjanak miatta.

Van más munka is a világon, még ha kevés is, akkor is inkább azt fogom megkeresni, odakúszok, küzdök.

És ötletem sincs, hogy az emberek hány százaléka vállalna ilyesmit. Én biztosan nem.

2012. nov. 28. 18:08
 17/26 anonim ***** válasza:
73%
Tedd fel inkább úgy a kérdést, hogy ha a főnököd nagyon jóképű lenne és viszonyba bonyolódásotok után előléptetne, akkor boldog lennél?
2012. nov. 28. 18:14
 18/26 A kérdező kommentje:

Úgy látszik valamit félre értettetek. Én 55 éves munkanélküli férfi vagyok, de a környezetemben túl sok a képzetlen nő. Érthetetlen módon, soha meg nem hirdetett munkát találnak, és az életvitelük erősen változik a BMW és a kerékpár között.

CSAK ÉN ÉLEK OLYAN HELYEN AHOL ENNYI A PROSTI ?

Persze mindenki maga a becsület és a munka hőse, azért ha szabit vagy éves rendszeres betegállományt vesznek ki elmennek kapálni. ( mert ezt a lehetőséget nem lehet kihagyni )

Innen született a gondolat : Hány k..va lehet az országban ?

Ne feledjétek a politika témakörben vagyunk.

2012. nov. 28. 21:01
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nézd... Legyünk oszinték: Prosti ide vagy oda, pénz beszél. Lehet írni az elvekrol, meg a turulmadárról meg a tartásról, a pénz az Isten.

Férfi vagyok én is, nem tetszik nekem sem, de teljesen megértem a noket. Ha ezzel tudnak pénzt keresni (a tanulatlanok!!!), akkor miért ne?

2012. dec. 2. 17:07
 20/26 A kérdező kommentje:
Az utolsó adott igazán őszinte választ.
2012. dec. 2. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!