Egy átlagos külsejű ember a főnököd. Rendszeres szexért, hogy megkapd / megtartsd / a munkád, bevállalnád a szexet?
Igen vagy nem .
Milyen meggondolásból ?
Szerinted a magyarok hány százaléka vállalna ilyet ?
NEM BUJTATOTT PROSTITÚCIÓRA GONDOLTAM, HANEM A FŐNŐK ... NYALÁSÁRA.
"Nem, nem tenném meg,de látom a környezetem."
És biztos, hogy azért szexel a főnökkel (ha egyáltalán szexel), hogy ne rúgják ki? Az nem lehet, hogy esetleg tetszik neki? Csak kérdezem. Engem is hoztak már össze a főnökömmel, pedig Isten bizony még csak egy csók sem volt közöttünk soha.
Ez a kérdés mostan arra vonatkozik, hogy ki mekkora k*rva tetszik lenni?
# 6:
Aztán lesnél, amikor elhajt a bíró, mert a fickó engedélye nélkül készült felvételt nem használhatsz fel bizonyítékként. Persze olyanról se halottam még, hogy egy nő ne nyert volna meg akármilyen szexuális zaklatási pert.
Nem mindenkivel értek egyet.
DE ... NAGYON ÖRÜLÖK, HOGY JÖNNEK AZ ŐSZINTE VÁLASZOK.
Nem.
Mert inkább éhezek két hétig, majd alszom az egyik barátnőmnél, amíg nem találok új munkát - a testem az enyém, kész. Ha ez történne, kapnék egy ilyen 'tuti' ajánlatot, már lépnék is tovább és közben felnyomnám a drágaságot, hogy legalább mások ne szívjanak miatta.
Van más munka is a világon, még ha kevés is, akkor is inkább azt fogom megkeresni, odakúszok, küzdök.
És ötletem sincs, hogy az emberek hány százaléka vállalna ilyesmit. Én biztosan nem.
Úgy látszik valamit félre értettetek. Én 55 éves munkanélküli férfi vagyok, de a környezetemben túl sok a képzetlen nő. Érthetetlen módon, soha meg nem hirdetett munkát találnak, és az életvitelük erősen változik a BMW és a kerékpár között.
CSAK ÉN ÉLEK OLYAN HELYEN AHOL ENNYI A PROSTI ?
Persze mindenki maga a becsület és a munka hőse, azért ha szabit vagy éves rendszeres betegállományt vesznek ki elmennek kapálni. ( mert ezt a lehetőséget nem lehet kihagyni )
Innen született a gondolat : Hány k..va lehet az országban ?
Ne feledjétek a politika témakörben vagyunk.
Nézd... Legyünk oszinték: Prosti ide vagy oda, pénz beszél. Lehet írni az elvekrol, meg a turulmadárról meg a tartásról, a pénz az Isten.
Férfi vagyok én is, nem tetszik nekem sem, de teljesen megértem a noket. Ha ezzel tudnak pénzt keresni (a tanulatlanok!!!), akkor miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!