Mi a véleményetek az alábbi videóról?
Elsőre nem értem, hogy mi szükség volt erre a demonstrációra, manapság már mindenre szerveznek valami ilyen hülyeséget. Szerintem már nap nem telik el anélkül, hogy ne demonstrálnának valami miatt.
A dolog másik része, hogy Novák nyilvánvaló provokációs szándékkal érkezett a tüntetésre, pontosan azt kapta, amire számított.
Tehát a véleményem az, hogy egy csapat IQ betyár találkozott egy provokátorral és az történt, ami ilyenkor szokott.
Novák Előd Magyarországon olyan táblát tart a levegőbe amilyen akar, ha ezért beviszik akkor itt nagyon nagy a baj.
A másik, hogy kíváncsi lennék ki volt az a két zsírserés? Ha tényleg mosszadosok az szintén nagyon durva.
A tanulság, hogy oda kell állni a nemzetiek mellé, mert nehogy azt higyjék, hogy ez itt kisizrael.
Ha valaki egy hasonló „kaliberű” táblával ment volna egy szélsőjobbos rendezvényre akkor is szabad véleménynyilvánítás mellett álltak volna ki a résztvevők és a rendezők?
Az biztos, hogy még a rendezvény széléig sem jutott volna el, és nem csak a táblában keletkezett volna kár. Ez a különbség a két oldal között. Nem úszta volna meg komoly atrocitás nélkül.
Mégis miért ment oda előd? Semmilyen rendezvényen nem engednek be direkt provokátort. Egyszerűen azért nem, mert a hülye aki csak balhét akar, azt arrébb kell kísérni. Ha néztek videókat, így jár el a rendőrség Fidesz, Jobbik, Mazsihisz és anyámtudja kinek a rendezvényén. A különbség az, hogy ha ezt valaki egy Jobbik rendezvényen csinálja, akkor letépik az arcát.
Csak arra válaszoljon valaki, hogy mi volt Előd célja, a feszültség keltésen kívül? Hogy elmondhassa magáról előállították? Hogy szegény jobbikos politikust meghurcolták? Én már egyévesen tudtam, ha összeszarom magam, akkor utána nem kell rajta csodálkozni, hogy a szarban ülök...
Zsidózni ment pár nímand véletlenül sem a palesztinok
miatt.
Ha mégis tévednék ez esetben konstruktivitásom zálogaként ajánlanék minden jobbikosnak egy másik címet is, ahol tüntetgethetnek kedvükre:
1143. Budapest XIV. kerület, Stefánia út 11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!