Ti mennyire utáljátok már a Fideszt? Aki odáig van érte az is irjon valamit, nekem a hócipőm már fullig van velük.
És akkor vajon ki lenne jó neked?
Szerintem sem tökéletes a Fidesz, de egy olyan párt sincs, akit el tudnék képzelni helyettük, hogy jobb lenne a mostani felállásban.
A sok rossz közül, még ők a legkevésbé rosszak. Legalábbis én így látom.
"Jók voltak csaholó ellenzéki kutyának is, hogy miért nem maradtak annak..."
A jelenlegi ellenzék még annak sem jó...
Én sem utálom a fideszt, de az igazság az, hogy nincs egy párt sem akit szívesebben látnék a helyükben..
Az Mszp és a Jobbik sem lesz jobb a fidesznél.. Sőt..Ha egyszer bármelyik a hatalomra kerül, megkockáztatom hogy a most nyafogok vissza fogják sírni a fidesz-t is.
Szóval teljesen mindegy ki van a hatalmon mindenkinek nem lesz jó az sem..
Magyarországon állandó a széthúzás, egyet előre lépünk, majd kettőt vissza. Amióta itt az Unió a cár atyuska, azóta a magyarnak becsülete nincs, az ipart, a mezőgazdaságot szétzúzták, hozták az übergagyi nyugati vacakokat, adómentesen rabolták kifelé a pénzt.
Viszont Orbán ennek igyekszik gátat vetni, s ezeket átveszi a legtöbb Unió által leigázott, tönkretett ország (keleti blokk) is. Lesz ebből valami, de sokáig tart. Sz.rból ugyanis nem lehet várat építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!