Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A JOBBIK valaha kormányra fog...

A JOBBIK valaha kormányra fog jutni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 15:58
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
27%
még nincs teljesen kidolgozva? Mi tart ezen ennyi ideig? Nagyon régóta propagálják a csendőrséget. Ha kormányon lennének, akkor is ilyen lassan dolgoznának? Akkor nagy bajok lesznek.
2009. aug. 15. 19:31
 22/47 anonim ***** válasza:
31%
Teljesen kizárt,hogy valaha is kormányra kerülnének.Egyrészt senki nem lépne velük koalícióra ,mert az Unió ezt soha nem fogadná el,azonnal büntető intézkedéseket vezetnének be hazánk ellen.Másrészt hasonlóak Torgyán kisgazdáihoz,populista demagóg párt a Jobbik,valós program és elképzelés nélkül.Alul iskolázott réteg egy részét tudja csak megszólítani,komoly tanult ember átlát rajtuk.
2009. aug. 15. 19:41
 23/47 anonim ***** válasza:
26%

Ez a Vona az utóbbi évek "egyetemi KISZ bizottságából" nőtt ki, úgyhogy semmilyen jóra nem lehet számítani Vonától sem.

Aki a felsőoktatásban dolgozik, az napi tapasztalatként tudja elmondani, hogy a HÖK nevű köpeny alá bújva egy törvényen felüliként viselkedő, alkoholista, pofátlan szarrágó bagázs áll hallgatói jogviszonyban.

Egy EHÖK konferencia egyenértékű az országház környékét összeszaró és hugyozó csőcselék összeterelődésével.

Azonkívül: el se jutna magas pozícióig, ha nem lenne korrupt, talpnyaló, tisztességtelen

2009. aug. 15. 20:12
 24/47 anonim ***** válasza:
59%
Az EU nem döntőbíró, hogy büntetőket ítéljen meg a nemzeti kormányoknak. A slota-féle nagytót összeborulkozást sem vitatta senki EU-s szinten. (Persze, a smert kirakták a PES-ből, de az is csak ideiglenesnek bizonyult.) Ráadásul azt állítani, hogy a Jobbik az alulműveltek pártja, enyhén szólva is - megerősítő statisztikák és piackutatások nélküli - agitprop csúsztatás.
2009. aug. 15. 20:12
 25/47 anonim ***** válasza:
55%

A magam és hetven munkásom nevében remélem, hogy nem fog még csak a parlamentbe sem bekerülni.

Ugyanis én - igaz ehhez senkinek semmi köze - de egy olyan ember vagyok, aki a saját neméhez vonzódik. Van ez így. Nem nyilvánosan, nem nagy dobra verve és nem propagandálva. Ettől függetlenül a Jobbik szemében én pont "olyan" vagyok, mint a többi.

Az életemben elég sokat letettem az asztalra, jelenleg hetven embernek adok munkát. Ja, és mielőtt elkezdenék, megvan még a fitymám. Nem LOPTAM a pénzem, a munkásaim be vannak tisztességgel jelentve, nincsenek kizsákmányolva és szeretnek nálam dolgozni. Nem vagyok cigánybűnöző, de nem vagyok cigány"bűnözött" sem.

Eddig nem érdekelt a politika (az SzDSz jajdeliberális hozzáállása sem), örültem, hogy élhettem és békén voltam hagyva.

Ha a választás eredménye alapján egy olyan pár kerül hatalom közeli pozícióba, amelyik nem akar élni hagyni, nem becsüli a munkám, nem értékeli azt, amit az elmúlt évek alatt letettem - egy olyan dolog miatt, amihez semmi köze, nincs más választásom, az egész vállalkozásom, családom és mindenem fogom és elviszem egy olyan országba, ahol BÉKÉN HAGYNAK. Lehet, hogy tisztességtelen vagyok hetven emberrel szemben, akik ezután munkanélkülivé válnak, de ha egyszer nem hagynak élni a saját országomban, akkor nem leszek "büszke magyar."

2009. aug. 15. 20:16
 26/47 anonim ***** válasza:
81%

20:16!

Sajnos te túl sok 168órát olvastál és ATV-t néztél és bevetted az SZDSZ-MSZP lejárató kampányát.

Akiknek érdeke lejáratni,hazugságokkal befeketíteni a Jobbikot.

Ha kicsit olvasnád a Jobbik közeli orgánumokat(mondjuk itt ne a kuruc.info ra gondolj csak)és politikusaik nyilatkozatait.

Akkor értesülhetsz róla hogy a Jobbik magasról tesz arra hogy te a magánéletedben mit csinálsz meg hogy kikhez vonzódsz.

A Jobbik az ellen van hogy a balliberális politikusok és pártok odaállnak a homoszexuálisok mellé és győzködik őket hogy vonuljanak,parádézzanak,reklámozzák magukat még ha ez a többség szemében visszatetsző és hányinger keltő és közszemérem sértő is.

A Homik ne reklámozzák magukat ne parádézzanak meg csináljanak büszkeségfelvonulást mert ez nem normális dolog!

A pártok pedig ne használják fel kampányeszközként a homoszexuálisokat!

Hanem a homik éljék a maguk magánéletét szép csendben úgy mint eddig.Mint ahogy ezt te is teszed állítólag...

Ezt akarja a Jobbik...

Nemtudom azt honnan vetted hogy egy lehetséges Jobbik kormány elkobozza a vagyonodat meg deportál vagy hasonlók...

Mert én ilyet soha nem olvastam,halottam Jobbikos térfélről.

Szabad kérdeznem hogy hol hallottad ezeket?

2009. aug. 15. 21:17
 27/47 anonim ***** válasza:
31%

"Ezt akarja a Jobbik... "

Mit alkar tenni a Jobbik a magyar állampolgárok közbiztonságáért?

És mit akar tenni a Jobbik az ellen, hogy a cigány gyerekek és szülők, ne terrorizálják a az iskolákat.

Mit akar tenni a Jobbik a pedagógusok anyagi és törvényi megbecsülésének megteremtéséért?

Mit akar tenni a Jobbik a cigány szülők nevelési tanácsadásáért?

Mit akar tenni a Jobbik a cigányok eredményes (és nem papíron levő, hanem valóban termelékeny) foglalkoztatásáért? Vagy továbbra is a fák hűvösében vedelnek a cigány közmunkások?

2009. aug. 15. 21:52
 28/47 anonim ***** válasza:
55%
Szavazzatok csak a ZSideszre barátocskáim. Magatok alatt vágjátok a fát! Meg sajnos alattunk is...
2009. aug. 16. 15:55
 29/47 anonim ***** válasza:
78%
Igen és szerintem csak ők menthetnék meg az országunkat az országunkat lezüllesztő kriptozsidóktól és a cigánybűnözés terjeszkedésétől(nem vagyok rasszista,nacionalista vagyok, a békés zsidókkal,cigányokkal semmi bajom sincs, de sajnos vannak tények és adatok...)
2009. aug. 16. 20:16
 30/47 anonim ***** válasza:
66%

A cigány kérdés nem csak kisebbségi probléma !

Ez egy óriási tévedés!!!!!!

Amíg nem indul be egy valós nemzeti stratégiára épülő gazdaság addig csak félmegoldások születhetnek.

Amit elodáztunk 40 év alatt azokat most valahogy párhuzamosan de kronológiailag jól kell beindítani.

Mezőgazdaság, feldolgozó ipar, bioenergetika, ép-ipar stb

keleti és közel keleti piacok, a nyugatiak megtartása mellett. Így munkaerő igény kialakítása a részükre, és helyi de integráló felfogású oktatás ami kapcsolatban van a szociális tartalommal is. És ami a legfontosabb családi adózás (hogy nem lehessenek ekkora ellenérzések)

Ez egy folyamat ami nem 1 éves.

Ismét 2 éves költségvetésre lesz szükség csak most 2×2 re és ha lehet akkor 4×2 re. Hogy széthúzhatóbbak lehessenek a gazdasági sarok keretek.

Vannak a részletekkel kapcsolatban is elgondolásaim de azt hosszú lenne itt fejtegetni!

2009. aug. 16. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!