Ha a Jobbik kormányra kerül, kidobják a finnugor nyelvrokonság tanítását az iskolai tananyagból?
Ha hatalomra kerülnének, akkor valószínűleg igen, de az a változat lenne a nyerő, ami a "legjobban hangzik", lehet,hogy sumér-magyar, vagy az, hogy a Sziriuszról jöttünk.
Mindeközben persze csődbe megy az ország, de az nem para...
"Mindeközben persze csődbe megy az ország, de az nem para..."
Nem is, mert nem fizetik vissza a hiteleket. Ők így vágják át a gordiuszi csomót.
A kérdésre válaszolva, biztos vagyok benne, hogy teljesen új tantervet dolgoznának ki, azt meg csak remélem, hogy a legjobb emberek segítségével.
"Nem is, mert nem fizetik vissza a hiteleket. "
Görögország 2.0
"Nem is, mert nem fizetik vissza a hiteleket. "
Nem muszáj vissza fűzetni, lásd Izland.
De ez már egy másik téma, bocs az offolásért.
:)
Ha Izland nem fizetné vissza a hiteleket, akkor összeomlott volna a gazdasága, mert nem kereskedne vele senki.
Amúgy mutass nekem egy hiteles hírforrást, ahol azt írják, hogy Izland nem fizet. Hallottam már erről, abszolút baromságnak tűnik.
"Mindeközben persze csődbe megy az ország, de az nem para..."
"Nem is, mert nem fizetik vissza a hiteleket. Ők így vágják át a gordiuszi csomót.
A kérdésre válaszolva, biztos vagyok benne, hogy teljesen új tantervet dolgoznának ki, azt meg csak remélem, hogy a legjobb emberek segítségével."
Pl: zagyva lenne az oktatasi miniszter, kabai zoltan lenne az erkolcs felelos, porzse lenne a sportfelelos es mutatna meg, hogy kell lefejelni az ellenszeguloket, samu-tamas gergo pedig a kemiat oktatna hogyan kell leggyorsabban molotov-koktelt kesziteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!